Marnix Hoekstra

Over mij

Marnix Hoekstra, Supply Value

Functie
HR adviseur

Opleiding
Human Resource Management

Hobby’s en interesses
Nieuwe muziek ontdekken, Ajax, rondreizen en speciaal bier.

Waarom Supply Value?
De vrijheid, verantwoordelijkheid en het werkplezier. Je raakt hier niet snel uitgeleerd.

In 2017 ben ik begonnen bij Supply Value, destijds als afstudeerder. Na een leerzame en vooral ook leuke afstudeerperiode ben ik in dienst getreden als Corporate Recruiter. De vele gesprekken met enthousiaste kandidaten is wat die functie zo mooi maakt, vooral als je ze ook daadwerkelijk een baan mag aanbieden. Na een periode er tussenuit geweest te zijn, onder andere voor een reis naar Nieuw-Zeeland en Australië, ben ik weer terug op het oude nest. In mijn relatief korte loopbaan heb ik nu verschillende werkgevers gehad en voel ik mij bij Supply Value het best op mijn plek. De mensen maken voor mij het verschil: zij bezitten enorm veel kennis en enthousiasme voor het vak. Hard werken en plezier maken gaan bij Supply Value hand in hand!

“Vanuit de organisatie krijg ik de vrijheid om mijn taken uit te voeren op de manier die ik prettig vind, hierdoor heb ik meer tijd om andere gave projecten op te pakken.”

In mijn functie als HR-adviseur ben ik onder andere verantwoordelijk voor de onboarding, employer branding, opleiding en ontwikkeling. Voor onze consultants ben ik het primaire aanspreekpunt op het gebied van HR-aangelegenheden. Naast bovengenoemde werkzaamheden heb ik een ondersteunende rol op het gebied van werving en selectie. Vanuit de organisatie krijg ik de vrijheid om mijn taken uit te voeren op de manier die ik prettig vind, hierdoor heb ik meer tijd om andere gave projecten op te pakken. Ook krijg ik de ruimte om verschillende congressen en beurzen te bezoeken waardoor ik op de hoogte blijf van de laatste HR-trends.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?