Marleen Hoogendijk

Over mij

Marleen Hoogendijk, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
Bsc Bestuurs- & Organisatiewetenschap (Utrecht)
MSc Organisaties, Verandering & Management (Utrecht)

Hobby’s en interesses
Hockeyen, wandelen, klaverjassen, speciaalbiertjes ontdekken

Waarom Supply Value?
Vanwege de inhoudelijke focus op een combinatie van strategie, operatie en verandermanagement, de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de impact op klant, personeel en omgeving.

Ik ben nu een aantal maanden werkzaam als Consultant Supply Chain & Operations. Na mijn master Organisaties, Verandering & Management was ik op zoek naar een relatief klein en jong bedrijf waar ik mijn passie voor verandermanagement en (sociaal) ondernemerschap kwijt kan.

Het mooie aan Supply Value vind ik dat het een bedrijf is dat zich inzet voor mens en maatschappij. Ik zie dat terug in de aandacht die er is voor de persoonlijke ontwikkeling van de eigen medewerkers en de ontwikkeling die het bedrijf zelf doormaakt. Het geeft mij dan ook een prettig gevoel om onderdeel te zijn van een organisatie die impact maakt bij klanten, personeel én de omgeving.

“Het mooie aan Supply Value vind ik dat het een bedrijf is dat zich inzet voor mens en maatschappij.”

Ik vind het ontzettend leuk om mijzelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak en zal er dus alles aan doen om dit zoveel mogelijk op te zoeken. Buiten het werk ben ik twee keer in de week te vinden op het hockeyveld en ben ik fervent wandelaar. Daarnaast vind ik het ondanks mijn relatief jonge leeftijd erg leuk om zo af en toe met vrienden te klaverjassen.

Inmiddels ben ik een aantal maanden werkzaam als projectsecretaris bij de Belastingdienst. Hier krijg ik de mogelijkheid om mij snel te ontwikkelen en de eerste serieuze ervaringen op te doen als junior consultant. Op dit project ben ik in ieder geval zeker van het maken van impact.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?