Mark Plate

Over mij

Functie
Consultant

Gestart sinds
Oktober 2017

Opleiding
BSc Bedrijfskunde, Radboud Universiteit en MSc Accountancy, Tilburg University

Hobby’s en interesses
Voetballen, bergwandelen en bierliefhebber

Waarom Supply Value?
Direct veel verantwoordelijkheden, mogelijkheden om me breed te ontwikkelen en de informele maar professionele bedrijfscultuur.

Sinds oktober 2017 ben ik actief bij Supply Value als consultant op het gebied van inkoop. Een sprong in het diepe want ik wist op dat moment nog weinig van inkoop. Dit voelde echter niet als een probleem aangezien al gauw het gevoel dat ik aan de sollicitatiegesprekken had overgehouden werd bevestigd: mensen bij Supply Value hebben behulpzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn mij in korte tijd veel mogelijkheden gegund om inkoopkennis op te doen door onder andere opleidingen te volgen, congressen te bezoeken, onze eigen kennisdeelsessies bij te wonen en voor verschillende klanten te werken zoals Vereniging Eigen Huis, Stichting Halt en het ministerie van I&W.

“Mensen bij Supply Value hebben behulpzaamheid hoog in het vaandel staan.”

Wat ik erg gaaf vind aan Supply Value als werkgever is het feit dat ik, naast mijn klantwerkzaamheden op het gebied van inkoop, ook samen met mijn collega’s aan de groei van Supply Value werk. Dit zorgt ervoor dat ik echt een teamgevoel ervaar. Samen realiseren we, met de drive waar een ieder van ons over beschikt, gave resultaten die de organisatie verder helpen.

Tevens zorgt deze afwisseling van werkzaamheden ervoor dat ik me, naast inkoop, breder ontwikkel op vakgebieden die mij tevens aanspreken zoals verkoop en HRM. Dat dit kan is kenmerkend voor de vrijheden en mogelijkheden die er zijn binnen Supply Value.

Referenties Mark

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?