Manon Slootman

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
BSc International Business (Universiteit Maastricht), MSc Strategic Management (Erasmus Universiteit, Rotterdam)

Hobby’s en interesses
Reizen, volleybal, koken en speciaalbiertjes ontdekken.

Waarom Supply Value?
Vanwege de combinatie van uitdagende projecten, aandacht voor persoonlijke groei en een open werksfeer mét een focus op maatschappelijke impact.

In augustus 2021 ben ik gestart als Consultant Supply Chain & Operations bij Supply Value. Kort hiervoor heb ik een master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit afgerond, waarna ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging op het gebied van consultancy. Al snel kwam ik terecht bij Supply Value, waar de combinatie van uitdagende projecten, aandacht voor persoonlijke groei en een open werksfeer voor mij doorslaggevend waren! Iedereen is erg enthousiast en ambitieus, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het maken van een maatschappelijke impact. Daarnaast vind ik het fijn dat op vrijdag iedereen samen aan de propositie van Supply Value werkt, waardoor de slogan “We make strategy work” ook zeker van toepassing is op ons eigen bedrijf.

“Iedereen is erg enthousiast en ambitieus, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het maken van een maatschappelijke impact.”

Tijdens het traineeship krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen bij verschillende projecten. Ik kijk er erg naar uit om mezelf bij Supply Value te blijven ontwikkelen en om bij te kunnen dragen aan interessante opdrachten!

Buiten mijn werk om vind ik het leuk om te reizen, te volleyballen en sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?