Maartje Eenhoorn

Over mij

Functie
Consultant

Gestart sinds
3 juni 2019

Opleiding
MSc Management, Economics & Consumer Studies (Wageningen University & Research)

Hobby’s en interesses
Kickboksen, koken en borrelen

Waarom Supply Value?
Een jonge organisatie met sterke focus op persoonlijke ontwikkeling

Omdat ik na mijn bachelor aan Hotelschool Den Haag en mijn master Management, Economics & Consumer Studies aan Wageningen University & Research nog niet het gevoel had dat ik ‘uitgeleerd’ was, ben ik op zoek gegaan naar een baan waarin ik actief nieuwe dingen kan blijven leren. De combinatie van veel leren bij verschillende bedrijven en daarnaast met een jonge enthousiaste groep collega’s een bedrijf opbouwen sprak me ontzettend aan

Toen ik begin juni bij Supply Value startte als Consultant Inkoopmanagement, kreeg ik direct het gevoel dat het vertrouwen in mij groot is: op mijn tweede werkdag begon ik al met mijn klus bij ONVZ. Door het vertrouwen dat er is, krijg ik veel vrijheid en heb ik het gevoel dat ik mij op mijn eigen tempo kan gaan ontwikkelen.

“Ik kreeg direct het gevoel dat het vertrouwen in mij groot is: op mijn tweede werkdag begon ik al met mijn klus bij ONVZ.”

Op mijn klus bij ONVZ is alles nieuw voor me, waardoor ik iedere dag nieuwe dingen leer. Daarnaast vind ik het ontzettend inspirerend en motiverend om op de vrijdagen op kantoor mijn collega’s van Supply Value uitgebreid te spreken om van hen te horen waar zij zich mee bezighouden en waar ze tegenaan lopen. Op deze manier leer ik van de ervaringen van anderen, en niet onbelangrijk: het is ook gewoon ontzettend gezellig!

Alhoewel ik nog maar net begonnen ben, voel ik me meteen erg welkom en thuis bij Supply Value. Ik kan dan ook niet wachten om nieuwe kennis en ervaringen op te doen, en met deze gezellige groep mensen het bedrijf tot een nog groter succes te maken.

Uitgevoerde opdrachten

 

Als inkoopconsultant bij een zorgverzekeraar houd ik mij momenteel voornamelijk bezig met de tender voor de facilitaire diensten in het kantoorpand. Het gaat hierbij om catering, schoonmaak en technisch gebouwbeheer. De contracten met de huidige leveranciers lopen eind 2019 af, en om de facilitaire diensten efficiënter in te regelen en kosten te besparen, wordt er nu getenderd. Ik stel hiervoor alle documenten op en coördineer het proces, door te zorgen dat de planning klopt, alle betrokkenen hiervan op de hoogte zijn, en iedereen zijn informatie en feedback op tijd aanlevert.

Telefoonnummer
+316  11 76 07 81

E-mailadres
m.eenhoorn@supplyvalue.nl

LinkedIn
Bezoek Maartje’s LinkedIn profiel

Referenties Maartje

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?