Maarten-Jan van Fulpen

Over mij

Functie
Industry Lead

Opleiding
BBA Nijenrode en Bedrijfs Economie Vrije Universiteit Amsterdam

Hobby’s en interesses
Zeilen, schaatsen, hardlopen.

Waarom Supply Value?
Omdat ik het ontzettend leuk vind om samen met een club overwegend jonge, slimme en ambitieuze mensen een organisatie uit te bouwen.

Sinds 1 januari 2021 ben ik als consultant en teamleider actief binnen Supply Value. Daarvoor ben ik 15 jaar actief geweest als consultant, projectleider en Business Unitmanager bij Oasis en Ordina VisionWorks. De afgelopen 8 jaar ben ik in verschillende rollen eindverantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het ge bied van draadloze sensortechnologie. Bij CowManager (Agritech) en FastFocus (eHealth) ontwikkelden we oplossingen voor het monitoren van de gezondheid en welzijn van zowel koeien als patienten in ziekenhuizen. Een enorm uitdagende tijd, maar ik verlangde terug naar de dynamiek van het werken voor verschillende klanten in verschillende domeinen.

Bij Supply Value ben ik met mijn neus in de boter gevallen. Een club zeer slimme en ambitieuze mensen die samen mooie oplossingen voor klanten bedenken en een mooie bedrijf laten groeien. Juist het begeleiden van jonge collega’s in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling is iets wat mij veel voldoening geeft.

“Bij Supply Value ben ik met mijn neus in de boter gevallen. Een club zeer slimme en ambitieuze mensen die samen mooie oplossingen voor klanten bedenken en een mooie bedrijf laten groeien.”

Profiel:

Maarten-Jan is consultant en manager bij Supply Value. Maarten-Jan is een ervaren, ondernemende en hands-on adviseur, lijn-, programma-, project- en verandermanager en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van informatie- en datamanagement, data-driven performance management, ICT en applicatie ontwikkeling en high tech productontwikkeling. In een breed scala aan onderwerpen binnen zowel het profit als not-for-profit domein heeft hij als adviseur, (project-)manager en directeur innovatieve producten en diensten geïntroduceerd.

Maarten-Jan is zeer betrokken, leest een organisatie snel en schakelt soepel tussen verschillende niveaus, van bestuurlijk level tot operationeel medewerker. Hij kijkt graag met een brede en marktgerichte blik naar de organisatie en denkt graag na en mee over een breed scala aan uitdagende onderwerpen, met steeds een focus op prestatie verbetering. Daarnaast stroopt hij graag de mouwen op om concreet zijn steentje bij te dragen aan ontwerp, bouw of test trajecten.

Maarten-Jan is (eind-) verantwoordelijk geweest voor een aantal middelgrote en grote organisaties op het gebied van Business Intelligence, Analytics, IT ontwikkeling en advies en high tech product ontwikkeling. Verandering, professionalisering, people management en innovatie zijn hierbij steeds een rode draad. Maarten-Jan heeft innovatieve, high-tech producten en e-health proposities ontwikkeld en daarmee complexe projecten en programma’s opgezet en geleid bij en in samenwerking met vooraanstaande organisaties binnen de zorg, overheid en profit sector.

Maarten-Jan is people driven, een echte teamspeler. Gebruikt zijn kennis en ervaring graag om het team inhoudelijk en persoonlijk te laten groeien. Coacht graag young professionals in hun ambitie. Spreekt de taal van de business én begrijpt technisch inhoudelijke uitdagingen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?