Lowi Vervoorn

Over mij

Functie

Senior Consultant

Opleiding

Bachelor Bedrijfskunde (BSc) en Master Global Business & Sustainability (MSc) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam aangevuld met de leergang Inkooppraktijk A van de InkoopAcademie en diverse opleidingen en cursussen (o.a. ISO20400 Sustainable Procurement, CATS CM Foundation, The Circular Economy Masterclass).

Hobby’s en interesses

Ik hou van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Daarnaast sport ik graag en ben ik een enorme voetbalfan (ik volg alles). Na het sporten drink ik wel graag een drankje op het terras, samen met vrienden of familie. En voor een goede cabaretier kun je mij altijd wakker maken!

Waarom Supply Value?

De platte organisatiestructuur en open organisatiecultuur zijn voor mij belangrijke redenen om voor Supply Value te werken. Als collega’s helpen we elkaar waar nodig en zoeken we continu naar oplossingen om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Lowi Vervoorn heeft meer dan 6 jaar ervaring op gebied van inkoop-, leveranciers-, en stakeholdermanagement, met een speciale focus op duurzaam resultaat. Lowi is een verbinder en stelt mensen en organisaties in staat om effectief samen te werken.

“De platte organisatiestructuur en open organisatiecultuur zijn voor mij belangrijke redenen om voor Supply Value te werken.”

Volgens Lowi is Supply Value een energieke, snelgroeiende organisatie waar veel ruimte voor ondernemerschap. De platte organisatiestructuur en open organisatiecultuur zijn voor hem belangrijke redenen om voor Supply Value te werken. Lowi vertelt dat collega’s elkaar helpen waar nodig en continu zoeken naar oplossingen om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast werkt Supply Value vanuit de kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en fun, wat maakt dat Lowi het hier erg prettig vindt om te werken!

Persoonlijke specialiteiten

✓ Inkoopstrategie & uitvoering;
✓ Categoriemanagement;
✓ Leveranciersmanagement;
✓ Onderhandelen;
✓ Duurzaam / circulair inkopen.

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?