Lisanne Boersema

Over mij

Functie
Senior Consultant

Opleiding

Master Integrated Product Design, TU Delft

Hobby’s en interesses

Muziek maken, handwerken, spelletjes spelen

Waarom Supply Value?

Ik heb gekozen voor Supply Value vanwege de uitdagende, maatschappelijk relevante projecten, de positieve sfeer en een werkplek waar ruimte krijgen, eigen initiatief en support hand-in-hand gaan.

Puzzelen, daar word ik enthousiast van. In mijn werk duik ik graag in complexe processen en systemen om deze te begrijpen en inzichtelijk te maken. Het mooiste daarbij is dat stukjes van de puzzel nooit bij één persoon liggen. Samen werken geeft energie. Met een empathische blik bekijken we de wereld of een probleemstelling vanuit verschillende perspectieven. Als ontwerper zet ik het klant- of gebruikersperspectief centraal zodat er oplossingen ontstaan die waarde toevoegen en die voorzien in zowel directe als latente behoeften.

De toenemende complexiteit van (maatschappelijke) vraagstukken vraagt om multidisciplinaire samenwerking. Graag focus ik op de verbinding met en tussen verschillende disciplines om vraagstukken te begrijpen en aan te pakken. Door relaties te bouwen en mensen in hun kracht te zetten ontstaan er gezamenlijke inzichten, ideeën, doelstellingen en oplossingen.

“Puzzelen voor mij betekent afwisselen tussen de focus op details en het grotere plaatje; analyserend, verbindend en doelgericht.”

Het analyseren gaat daarbij hand in hand met visualiseren, zodat alle stakeholders in het proces, alle schakels in een systeem, begrip hebben van de complexiteit waarin ze werken. Dit zorgt voor draagvlak en initiatief en boort eigen creativiteit aan zodat oplossingen vanuit het systeem zelf komen.

Puzzelen voor mij betekent afwisselen tussen de focus op details en het grotere plaatje; analyserend, verbindend en doelgericht.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?