Leonie Helthuis

Over mij

Leonie Helthuis, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
BSc. International Business Administration
MSc. Strategic Management

Hobby’s en interesses
Giraffen, korfbal & fotografie

Waarom Supply Value?
De warme sfeer en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Na het afronden van mijn master Strategic Management, met een specialisatie in consultancy, aan Tilburg University ben ik in februari 2020 begonnen bij Supply Value. Ik was op zoek naar een bedrijf waar ze niet alleen bedrijven adviseren, maar ook helpen bij het uitvoeren van dit advies en de veranderingen die hierbij komen kijken. Tijdens mijn eerste kennismaking met Supply Value bij een evenement tijdens mijn master kwam het traineeship Project & Change Management naar voren, wat hier precies op aansloot. Met de enthousiaste en open sfeer tussen de collega’s die op deze dag te merken was, was voor mij de keuze snel gemaakt.

“Tijdens het traineeship is er, naast de mogelijkheid om veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers, ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.”

Tijdens het traineeship is er, naast de mogelijkheid om veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers, ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik op mijn eerste dag al een training gehad en in mijn eerste week mijn scrum certificaat kunnen halen. Ik kijk er naar uit om in deze warme organisatie veel te gaan leren!

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?