Lars van de Vijver

Over mij

Functie
Afstudeerstagiair

Opleiding
BSc Bedrijfseconomie
MSc Supply Chain Management

Hobby’s en interesses
Tennis, voetbal, actieve uitstapjes, reizen & lezen.

Waarom Supply Value?
Supply Value bestaat uit een jong & ambitieus team, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat en ik me zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen.

Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek bij Supply Value, waarbij ik onderzoek ga doen naar Sales & Operations Planning Implementation Services. Deze opdracht omvat de laatste fase van mijn master in Supply Chain Management, waarna ik de studententijd voorgoed achter mij zal laten.

“Tijdens mijn bestuursjaar bij de Economic Business weeks Tilburg, waarbij ik in contact kwam met projectmatig werken, is mijn interesse in consultancy aangewakkerd.”

Tijdens mijn bestuursjaar bij de Economic Business weeks Tilburg, waarbij ik in contact kwam met projectmatig werken, is mijn interesse in consultancy aangewakkerd. Dit is één van de redenen waarom ik voor Supply Value heb gekozen. Daarnaast ben ik terecht gekomen in een jong, ambitieus team, waarbij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Verder sluit de bedrijfstak Supply Chain & Operations perfect aan bij mijn studie en kan ik me de komende tijd zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Ik heb erg veel zin in de komende maanden binnen Supply Value!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?