Kiki Vink

Over mij

Functie
Afstudeerstagiaire

Opleiding

Bachelor Bedrijfseconomie

Master Supply Chain Management

Hobby’s en interesses

Ik sport veel (hardlopen, spinning, krachttraining) en daarnaast vind ik het gezellig om een terrasje te pakken of te koken met vriendinnen of huisgenoten.

Waarom Supply Value?

Bij het eerste sollicitatiegesprek kreeg ik gelijk een heel goed gevoel, een groep fijne mensen met warme persoonlijkheden en duidelijke doelen waar ik veel van kan bijleren!

Eind augustus 2022 ben ik begonnen aan een afstudeerstage bij Supply Value waar ik voor mijn scriptie een onderzoek ga doen naar duurzaamheid binnen de retail industrie. Ik zit in de laatste fase van de master Supply Chain Management aan Tilburg University en heb hiervoor de bachelor Bedrijfseconomie en een bestuursjaar gedaan. Ik heb gedurende mijn master een andere stage gedaan in de logistieke sector en vind het erg leuk dat ik nu via Supply Value in contact kom met consultancy. Verder woon ik in Tilburg, ben ik naast mijn studie actief in een dispuut en sport ik veel.

“Ik heb gedurende mijn master een andere stage gedaan in de logistieke sector en vind het erg leuk dat ik nu via Supply Value in contact kom met consultancy.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?