Jurriaan Vogel

Over mij

Functie
Senior Consultant

Opleiding
MSc Supply Chain Management en MSc Information Management

Hobby’s en interesses
Loopt graag hard, autofanaat, fotograaf en liefhebber van politiek.

Waarom Supply Value?
Het ondernemerschap, de gedrevenheid, de ruimte voor ontwikkeling en het plezier in het werk!

Na afgestudeerd te zijn vond ik in Supply Value de ideale plek. Bij Supply Value kreeg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen in het traineeship, terwijl vrijheid en verantwoordelijkheid in het werk typerend zijn voor de bedrijfscultuur. Zo heb ik direct vanaf de start van mijn traineeship de ruimte gekregen om mijn studiekennis over informatiemanagement en blockchaintechnologie om te zetten in producten en diensten. Zo stond ik al snel als expert in een workshop samen met de klant om te ontdekken of blockchain de juiste oplossing kan bieden.

In tussentijd ben ik voor de Omgevingsdienst West-Holland aan de slag gegaan in een implementatieproject van een nieuw softwaresysteem. Daar pak ik veel projectwerkzaamheden op en zorg ik ervoor dat de informatiebehoeftes van de organisatie en de technische mogelijkheden met elkaar in lijn komen. In dit project komt mijn studieachtergrond goed van pas om de brug tussen de organisatie en IT te slaan. Ook is dit een project bij uitstek waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen in het zoeken van draagvlak, zowel bij mijn directe stakeholders als bij de verdere organisatie.

“Zo heb ik direct vanaf de start van mijn traineeship de ruimte gekregen om mijn studiekennis over informatiemanagement en blockchaintechnologie om te zetten in producten en diensten.”

Werken bij Supply Value geeft mij een enorme boost in mijn persoonlijke ontwikkeling. Enerzijds heeft Supply Value veel gave opdrachten bij interessante klanten, zodat ik in verschillende omgevingen kan werken met uiteenlopende onderwerpen. Anderzijds word ik ook door mijn collega’s continu uitgedaagd en gecoacht zodat ik mijzelf in korte tijd sterk kan ontwikkelen. Zo heb ik geleerd hoe ik een sterke business case op blockchainprojecten kan formuleren en word ik gecoacht om expert in Power BI te worden.

Uitgevoerde opdrachten

 

Als Project Management Officer werk ik aan verschillende projecten voor een Omgevingsdienst waarin diverse facetten van informatiemanagement terugkomen, waaronder software-implementatie en informatiebeveiliging. In deze projecten verzorg ik het projectmanagement, onder andere door overleggen te organiseren en acties uit te zetten. Samen met opdrachtgevers bepaal ik de prioriteiten en vertaal deze naar concrete acties. Ook onderhoud ik contacten met alle stakeholders, wat uitdagend kan zijn. Een softwareleverancier heeft namelijk andere belangen dan een key user. Door mijn rol als spin in het web houd ik overzicht over het project en adviseer ik de projectleider en andere managers op verschillende vraagstukken. Tot slot onderzoek ik mogelijkheden om ontwikkelingen als artificial intelligence en machine learning ook bij de omgevingsdienst toe te kunnen passen, bijvoorbeeld om de organisatie efficiënter te laten werken.

Referenties Jurriaan

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?