Julia Streppel

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
Bachelor Liberal Arts & Sciences – International Relations en Political Science (Amsterdam University College)

Advanced Master International Relations & Diplomacy (Universiteit van Leiden & Clingendael Instituut)

Hobby’s en interesses
Sporten, lezen, met vrienden op pad.

Waarom Supply Value?
De maatschappelijke impact die Supply Value maakt, samen met hardwerkende en slimme mensen, is iets waar ik mij ook voor inzet. Er is heel veel mogelijk binnen het bedrijf, je krijgt de vrijheid om van alles op te pakken of te organiseren.

Sinds juni 2021 ben ik begonnen als Supply Chain & Operations consultant waarbij ik het interessant vind om in elke opdracht de maatschappelijke impact op te zoeken. Voordat ik begon bij Supply Value, ben ik werkzaam geweest voor verschillende organisaties. Zo heb ik gewerkt als stagiair bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ben ik teamlead geweest in business development, ben ik projectondersteuner geweest voor een Keniaanse NGO, en heb ik voor meerdere vrijwilligersorganisaties gewerkt. Door deze interessante en leerzame ervaringen ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om snel te schakelen en oplossingen te zoeken voor complexe problemen.

“De reden dat ik voor Supply Value heb gekozen, is omdat ik hier omgeven ben door slimme en ambitieuze mensen die elkaar stimuleren en helpen een stap verder te komen.”

De reden dat ik voor Supply Value heb gekozen, is omdat ik hier omgeven ben door slimme en ambitieuze mensen die elkaar stimuleren en helpen een stap verder te komen. Er is een fijne en laagdrempelige sfeer onder collega’s, maar een professionele werkhouding naar de klant. Vanaf dag één merk ik een positieve drive bij iedereen om kennis te delen en te leren, waardoor iedereen ook een open houding heeft voor nieuwe ideeën. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak zijn zeer uiteenlopend. Daarnaast zijn de opdrachten uitdagend en wordt er veel verantwoordelijkheid bij je neergelegd.

Wat ik ook erg leuk vind, is dat er ook andere activiteiten worden georganiseerd met collega’s. Zo doen we actief mee met vrijwilligersacties om een steentje bij te dragen aan een goed doel en organiseren we borrels en bbq’s.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?