Joris van Lierop

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
Bachelor Bedrijfskunde
Master Strategic Management

Hobby’s en interesses
Voetbal, wintersport en terrasjes pakken

Waarom Supply Value?
Een warme organisatie vol gedreven mensen waar ik mijn interesse in de Consultancy kan uitoefenen.

Sinds februari 2021 ben ik begonnen als consultant bij de Business Unit Procurement. Daarvoor was ik ook al werkzaam Supply Value, als PMO’er en gestart in september 2019. Als PMO’er binnen de BU Procurement hield ik mij vooral bezig met ondersteunende taken, zoals het meewerken aan verschillende rapporten, templates en tools en propositie. Naast mijn werkzaamheden bij Supply Value heb ik de master Strategic Management aan de Tilburg University afgerond. Hier heb ik, na mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en een bestuursjaar in Nijmegen, de Consultancy track gevolgd. Tijdens mijn studie ben ik veel interesse voor de consultancy gaan ontwikkelen, en Supply Value bood mij de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen een consultancy bureau en mijn kennis te verbreden naast het volgen van mijn studie. In mijn vrije tijd voetbal ik in Nijmegen, ga ik graag op wintersport en ben ik vaak op het terras te vinden (als dat straks weer kan)!

Binnen de BU Procurement kon ik vanaf het begin mijn eigen draai aan mijn werkzaamheden geven en een bijdrage leveren in de Business Unit

Wat mij is opgevallen vanaf het moment dat ik binnenkwam bij Supply Value is de warme sfeer tussen de collega´s. Het bedrijf bestaat uit enorm ambitieuze en gedreven mensen. Als werkstudent ben ik enorm fijn ontvangen en voelde mij direct op mijn plek. Binnen de BU Procurement kon ik vanaf het begin mijn eigen draai aan mijn werkzaamheden geven en een bijdrage leveren aan de Business Unit. Nu ik gestart ben in het traineeship Procurement word ik direct uitgedaagd mijzelf verder te ontwikkelen, en ben ik heel erg benieuwd welke uitdagingen mij verder te wachten staan!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?