Jonne Paes

Over mij

Functie
Project Manager Officer

Opleiding
BSc Bedrijfskunde MER, MSc Beleid, Communicatie & Organisatie

Hobby’s en interesses
Hardlopen, Muziek en Formule 1

Waarom Supply Value?
Werken bij Supply Value geeft mij de kans om werk en studie met elkaar te combineren, maar vooral ook elkaar aan te vullen.

Afgelopen jaar heb ik mijn Bedrijfskunde MER-studie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Nadat ik in 2020 stage heb gelopen bij Supply Value ben ik nu sinds augustus 2021 terug als Project Management Officer. Ik combineer deze functie met mijn mastertraject Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, houd ik van muziek en het volgen van Formule 1.

In mijn functie werk ik binnen de hele organisatie, maar ben ik voornamelijk bezig met projecten binnen de afdelingen marketing en services. Een functie die goed past bij mijn interesses en studierichting. Daarnaast geeft het mij de kans om een kijkje te nemen in de consultancy wereld.

“Een jong team met ambitieuze doelen, de werkwijze in teams én de combinatie van advies- en implementatiekracht vind ik enorm leuk en interessant”

Mijn stage bij Supply Value is eerder goed bevallen door het jonge team met ambitieuze doelen, de werkwijze in teams én de combinatie van advies- en implementatiekracht wat ik enorm leuk en interessant vind.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?