Jeroen Arentsen

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
BSc Technische Bedrijfskunde en MSc Business Administration met een specialisatie in Purchasing & Supply Management

Hobby’s en interesses
Fitness, wintersport, watersport, voetbal & op pad met vrienden.

Waarom Supply Value?
Supply Value biedt mij de mogelijkheid om binnen een korte periode snel te ontwikkelen met uitdagende opdrachten en relevante opleidingen binnen een team van gelijkgestemde.

Sinds december 2019 ben ik actief bij Supply Value. Ik ben destijds begonnen als afstudeerder binnen de BU Procurement waar ik onderzoek heb gedaan naar Early Supplier Involvement bij ICT aanbestedingen. Met dit onderzoek heb ik mijn master succesvol afgerond en heb ik in maart 2021 de Scriptieprijs van Sourcing Nederland gewonnen. Een mooie afsluiting van mijn studententijd. Na het afronden van mijn master ben ik per oktober 2020 gestart als Procurement Consultant. Tijdens mijn afstudeerperiode werd ik enthousiast over werken bij Supply Value. Het jonge gedreven team werkt aanstekelijk wat mij enorm motiveert om me verder te ontwikkelen.

“Bij Supply Value krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis over inkoop en procesoptimalisatie toe te passen in het werkveld.”

Bij Supply Value krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis over inkoop en procesoptimalisatie toe te passen in het werkveld. De open cultuur met gezellige en ambitieuze collega’s met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling maakt Supply Value de ideale werkgever. Als consultant krijg je de mogelijkheid om verschillende opdrachten te doen. Dit spreekt mij erg aan omdat het werk hierdoor afwisselend blijft, ik steeds kan blijven leren en verschillende klanten kan helpen. Ook is er voldoende ruimte om interne werkzaamheden uit te voeren waarmee je echt verder kan bouwen aan de organisatie.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?