Jasmijn Bak

Over mij

Supply Value, Jasmijn Bak

Functie
Consultant

Opleiding

BSc en MSc Industrial Engineering and Management

Hobby’s en interesses

Hardlopen, fitness, natuur, reizen en borrelen

Waarom Supply Value?

Ruimte voor ontwikkeling, jong en ambitieus bedrijf, plezier in het werk

Nadat ik ben afgestudeerd aan de Master Industrial Engineering and Management wilde ik graag bij een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf aan de slag waar de ruimte is om mijzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Hierin vond ik de match met Supply Value. De traineeship Digital biedt ruimte om met diverse projecten aan de slag te gaan en verschillende bedrijven te mogen zien en mijn opgedane kennis tijdens mijn studie kan toepassen in de praktijk. Hiermee komt mijn technische achtergrond en de vertaling naar de business goed van pas en kan ik tegelijkertijd ook nog heel veel bijleren en ervaring op doen in uiteenlopende onderwerpen. Ook geeft de traineeship veel ruimte om mijzelf te ontwikkelen en geeft het de kans opleidingen en trainingen te volgen. Daarnaast kan ik mij ook goed vinden in de aandacht voor duurzame resultaten en het belang van samenwerken bij Supply Value.

“De traineeship Digital biedt ruimte om met diverse projecten aan de slag te gaan en verschillende bedrijven te mogen zien en mijn opgedane kennis tijdens mijn studie kan toepassen in de praktijk.”

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, lekker te wandelen of fietsen in de natuur, te reizen en lekker te borrelen of uit eten te gaan.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?