Jan Peters

Over mij

Jan Peters, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
WO Bachelor Bedrijfskunde en WO Master Business Administration

Hobby’s en interesses
Regelmatig te vinden in de sportschool; houdt van festivals, gezelligheid en lekker eten

Waarom Supply Value?
Uitdagende opdrachten bij interessante klanten in combinatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

In oktober 2018 ben ik met het Inkoop Traineeship begonnen bij Supply Value. Ik heb de Bachelor en Master in Business Administration afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en me daarbij gespecialiseerd in het analyseren van complexe vraagstukken, om er daarna waardevol advies over te kunnen geven. Ook heb ik ervaring opgedaan door middel van een Traineeship in de ERP-consultancy. Hier ben ik erachter gekomen dat ik me verder wil verdiepen in de wereld van strategie, inkoop en procesverbetering, waarvoor Supply Value een erg geschikte plek is.

“Ik kan als Young Professional al mijn ambitie en ondernemerschap kwijt binnen Supply Value.”

Sinds mijn start bij Supply Value heb ik verschillende uitdagende resultaatopdrachten en interimopdrachten uitgevoerd voor o.a. de Haagse Inkoop Samenwerking, Gemeente Den Haag en Allinq. Hierbij kreeg ik direct de vrijheid en het vertrouwen, waardoor ik me persoonlijk en professioneel erg snel kon ontwikkelen. Daarnaast heb ik binnen Supply Value bijgedragen aan sales, marketing, proposities, het begeleiden van studenten, en heb ik de verantwoordelijkheid gekregen over het gehele kwaliteitsmanagement. Ook krijg ik de relevante en essentiële trainingen binnen consultancy, inkoop en projectmanagement. Kortom, ik kan als Young Professional al mijn ambitie en ondernemerschap kwijt binnen Supply Value, wat me erg veel energie en enthousiasme oplevert.

Uitgevoerde opdrachten

Voor een bedrijf actief in de telecommarkt ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van ICT en gebouwgebonden technische installaties. Hierbij m.n. bezig met het selecteren en contracteren van leveranciers en het doen van de bijbehorende onderhandelingen.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het sourcen, selecteren en contracteren van onderaannemers voor Fiber to the Home projecten (FttH).

Als inkoopconsultant voor een grote gemeente analyseerde ik de inkoopuitgaven en de inkoopfunctie, om vervolgens besparingsinitiatieven en professionaliseringstrajecten op te stellen. Vervolgens heb ik dit samengevat in een Business Case met meerdere besparingsscenario’s en een implementatieplan.

Als inkoopconsultant bij een overheidsinstantie, hield ik mij bezig met onderzoek van indicatoren voor risicovolle aanbestedingen en het opstellen van mitigerende maatregelen bij deze risicovolle aanbestedingen.

Referenties Jan

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?