Iris Bakker

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
Bsc. Archeologie
Msc. Business Studies

Hobby’s en interesses
Ik ben gecertificeerd yoga docent en beoefen zelf ook graag yoga. Daarnaast sta ik regelmatig in de keuken om mooie gerechten te maken en om hier samen met vrienden gezellig van te genieten. Ook ben ik vaak te vinden met een zaag- of boormachine in mijn hand; ik maak namelijk meubels.

Waarom Supply Value?
Heel simpel, ik was overtuigd geraakt door een jong, divers, intelligent en ambitieus team dat begeleid wordt door experts binnen het consultancy vakgebied. Met mijn gedrevenheid wil ik een steentje bijdragen aan de groei van Supply Value 

Toen ik werd benaderd door Supply Value had ik direct een leuk kennismakingsgesprek met de recruiter. Het beeld dat hij van Supply Value schetste was precies het soort organisatie waar ik naar op zoek was; jonge, ambitieuze collega’s en werken in een klein team.

“Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd.”

De speerpunten van Supply Value zijn: vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun. Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd. Ik heb zin in de uitdagingen die Supply Value mij biedt!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?