Irene Kools

Over mij

Functie

Consultant

Opleiding
BSc International Business, Msc Marketing Management and Intelligence

Hobby’s en interesses
Muziek, wielrennen, lekker eten en een goed glas wijn

Waarom Supply Value?
De opdrachten zijn uitdagend en de ambitie van Supply Value ligt hoog. Hierdoor is er ook nog veel ruimte voor eigen initiatief en krijg je vertrouwen en vrijheid. Daarnaast is het team hecht en energiek. Een fijne plek voor zowel persoonlijke ontwikkeling als plezier in je werk!

15 februari 2021 ben ik met veel plezier gestart als consultant bij Supply Value in het team van procurement. Na een aantal fijne gesprekken was ik enthousiast over de opdrachten en de bedrijfscultuur. Ondanks dat ik ben gestart in de coronatijd, ben ik warm ontvangen door mijn team, en ik merk dat de kennisdeling binnen het bedrijf mij inspireert en energie geeft.

“Ook vind ik het leuk dat we werken met 3 units, en dat deze elkaar versterken. Het zijn geen losse eilanden, maar teams die elkaar aanvullen.”

Het is fijn dat je bij Supply Value veel ruimte krijgt om je soft skills en vakinhoudelijk kennis te ontwikkelen. Ook vind ik het leuk dat we werken met 3 units, en dat deze elkaar versterken. Het zijn geen losse eilanden, maar teams die elkaar aanvullen. Hierdoor krijg je een breed beeld over wat er in verschillende organisaties gebeurt op het gebied van change management en in bijzonder onze 3 vakgebieden inkoop, supply chain en digital.

Momenteel ben ik betrokken bij een opdracht waarbij ik een gebruikersonderzoek, marktonderzoek en aanbestedingsstrategie realiseer voor de Rijksoverheid. Het is een interessante opdracht waar ik in contact kom met verschillende stakeholders. Dit verrijkt mijn kennis en het is interessant om te horen hoe het eraan toe gaat in de verschillende onderdelen van de Rijksoverheid. Kortom, ik heb het erg naar mijn zin bij Supply Value en ben benieuwd naar de opdrachten die op mijn pad gaan komen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?