Ilco Ruiter

Over mij

Functie
Accountmanager

Opleiding

Gymnasium

Hobby’s en interesses

Ik hou van tennis, klimmen, spelletjes, borrelhapjes samen met kasteel bier consumeren en ik ben een gigantische dierenliefhebber. 

Waarom Supply Value?

Ik heb gekozen voor Supply Value omdat ik een goede klik en een erg goed gevoel had na mijn sollicitaties. Ik ga blijven voor de hechte band die ik terug zie bij de collega’s en de mooie arbeidsvoorwaardes. 

Ik ben in December 2022 begonnen als Accountmanager bij Supply Value. Hiervoor heb ik ook als recruiter en accountmanager gewerkt maar merkte dat het accountmanagement beter bij mij paste. Zodoende werd ik ook benaderd door Supply Value en was de overstap snel gemaakt.  

Ik haal veel energie uit het contact met alle ZZP’ers door hen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe opdracht.  .

Daarbij vind ik het een mooie uitdaging om door middel van nauw contact met werknemers en opdrachtgevers nieuwe kansen voor het bedrijf te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat door mijn focus op de kwaliteit te leggen deze kansen vervolgens ook gerealiseerd kunnen worden. Dit alles met duidelijke en transparante communicatie naar alle betrokken partijen. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?