Gijsbert Boor

Over mij

Functie
Business Unit Manager

Opleiding
Master (Neuro)Biologie Vrije Universiteit Amsterdam

Hobby’s en interesses
In de vakanties vind ik het leuk om tijdens het reizen allerlei dierentuinen te bezoeken; daarnaast houd ik me in mijn vrije tijd bezig met mijn  huis zo smart mogelijk te maken,  Sudoku’s en cryptogrammen, muziek maken op mijn keyboard en stevige wandelingen te maken vaak met mijn honden in het bos.

Waarom Supply Value?
De mensen bij Supply Value houden zich veelal bezig met complexe vraagstukken op het snijvlak van Inkoop, Supply Chain en Digital; het lijkt me dan ook heel mooi om daaraan mee te kunnen bijdragen en zo de ambities van de organisatie verder te verwezenlijken waarbij we van elkaar kunnen leren en zo voor de klanten van toegevoegde waarde te kunnen zijn bij het realiseren van hun ambities.

Bij Supply Value ben ik als BU manager actief om zowel inhoudelijk als ook strategisch en tactisch het dienstenpallet van onze organisatie verder vorm te geven. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we niet alleen klanten en medewerkers weten te boeien maar ook aan ons duurzaam te binden.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in o.a. procurement en het snijvlak met ICT en supply chain opgebouwd, bij zowel publieke als private organisaties. Een interessante overeenkomst van deze organisaties is dat ze allemaal een behoorlijke verandering van tactische en/of strategische aard ondergingen. Een andere rode draad in mijn werkervaring is dat de vraagstukken, m.b.t. bijvoorbeeld digitalisering, effectiviteit of efficiëntie-verhoging, meestal ook een hoge mate van complexiteit bevatten. Daarnaast zijn ze gerelateerd aan een combinatie van (bedrijfs)processen, systemen en organisatievormen. In alle gevallen speelt de menselijke kant en hoe we er mee omgaan misschien wel de grootste rol. Onderlinge afstemming over verwachtingen, doelen en belangen is cruciaal en brengt een wederzijds begrip en leidt ertoe dat we van elkaar kunnen leren. Het mooiste is wanneer we achter het waarom van het waarom kunnen komen. Ook binnen mijn rol binnen Supply Value zal ik samen met het collectieve intellect van ons team een (pro)actieve bijdrage leveren aan de wensen van de klant.

De reden om voor Supply Value te kiezen is velerlei: Ik vind het uitermate interessant om me vast te bijten in complexe vraagstukken en om me verder te verdiepen in de  overwegingen van de klant. Van daaruit gaan we graag gezamenlijk onderzoeken welke oorzaken achter de probleemstelling zitten om van daaruit de best mogelijke oplossing te formuleren en te implementeren. Om dit vanuit een consultancy rol bij Supply Value te doen voelt voor mij dan meer vertrouwd. Supply Value kan namelijk vanuit de verscheidenheid aan klanten en vraagstukken met de brede kennis en expertise van onze mensen daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.

“Supply Value kan vanuit de verscheidenheid aan klanten en vraagstukken met de brede kennis en expertise van onze mensen daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.”

Ik vind het dan ook erg gaaf om dat samen met slimme, creatieve, jonge en ervaren mensen te kunnen doen. Mensen die de passie voor hun vak met elkaar en met de klanten delen. Daarnaast worden de mensen intrinsiek gedreven om het beste uit zichzelf te halen ten dienste van de klant en elkaar. Daar is een snel groeiende en ambitieuze organisatie als Supply Value alleen maar complementair aan. De ruimte die geboden wordt aan medewerkers om zich te ontwikkelen en woorden in daden om te zetten maar ook zich kunnen wijden aan goede doelen en vrijwilligerswerk maken het mogelijk dat je verder komt dan je voor jezelf had kunnen voorstellen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?