Geerten Peek

Over mij

Supply Value, Geerten Peek

Functie
Industry Lead

Opleiding
Master Wiskunde (Statistiek & Operational Research) en Partner in ICT enabled business development (Sioo)

Hobby’s en interesses
Passie voor muziek (arrangeren, koordirigent), buiten activiteiten en een echte wijnliefhebber.

Waarom Supply Value?
Een ambitieus en slim team, gericht op samenwerking. Open bedrijfscultuur. Continu bezig zijn met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Ik ben op 1 januari 2019 gestart bij Supply Value. Een bewuste keuze voor een kleine management adviesclub met jonge, ambitieuze mensen die een verschil wil maken voor haar klanten en voor de wereld om ons heen. De gedrevenheid van Supply Value en de collega’s past ontzettend goed bij mijn drijfveer om mensen en organisaties te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Ik help mijn klanten graag om succesvol een (digitale) transformatie door te maken, waarbij het creëren van draagvlak voor de verandering van directieniveau toten met operatie mijn volle aandacht heeft.  Bij een succesvolle transformatie gaat het vooral om doen: experimenteren, snel besluiten wat werkt en wat niet en op die manier wendbaar worden als organisatie.

Ik krijg bij Supply Value de kans om mijn kennis en ervaring te delen met collega’s en met onze klanten. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor onze proposities gericht op de zorgmarkt, die ik samen met collega’s heb ontwikkeld. Naast mijn rol als adviseur, interim-, verander-, project-, proces- of programmamanager bij onze klanten leid ik het industry team Health en begeleid ik de mensen daarin bij hun ontwikkeling en bij hun klantopdrachten.

Supply Value past mij als een handschoen: Creativiteit wordt gewaardeerd, goede ideeën worden erkend, je krijgt dan ook volop kansen om die ideeën verder uit te werken. Een omgeving waar ik veel energie in mijn werk steek maar er zeker zoveel energie uit terug krijg!

Uitgevoerde opdrachten

Bij een van de zelfstandig bestuursorganen (ZBO) heb ik twee opdrachten uitgevoerd: De eerste betrof de initiatie en definitiefase van de realisatie van een nieuw register voor beëdigd tolken en vertalen (Rbtv), na goedkeuring van het PID heb ik het project overgedragen naar de projectmanager voor implementatie. De tweede opdracht betrof het gehele traject van vervanging van de piketapplicatie, van opstellen van de vereisten tot en met realisatie en implementatie van de nieuwe applicatie. Met deze applicatie worden de processen van het roosteren, plannen en inschakelen van piketadvocaten ondersteund. De applicatie is in december 2021 in gebruik genomen.

Voor de Nederlandse tak van een internationaal farmacie concern heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de complete supply chain functie, gebaseerd op het SCOR framework. Resultaat was een rapport met aanbevelingen en een concrete backlog met verbeteritems die wordt onderschreven door het supply chain team.

Voor de Omgevingsdienst in Noord-Holland Noord heb ik meerdere adviezen en trainingen verzorgd in het informatievoorzieningsdomein.

Ook verzorg ik trainingen over de OGSM-aanpak en over het gebruik van Design Thinking.

Referenties Geerten

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?