Geerten Peek

Over mij

Functie
Industry Lead

Opleiding
Master Wiskunde (Statistiek & Operational Research) en Partner in ICT enabled business development (Sioo)

Hobby’s en interesses
Passie voor muziek (arrangeren, koordirigent), buiten activiteiten en een echte wijnliefhebber.

Waarom Supply Value?
Een ambitieus en slim team, gericht op samenwerking. Open bedrijfscultuur. Continu bezig zijn met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Ik ben op 1 januari 2019 gestart bij Supply Value. Een bewuste keuze voor een kleine management adviesclub met jonge, ambitieuze mensen die een verschil wil maken voor haar klanten. De gedrevenheid van Supply Value en de collega’s past ontzettend goed bij mijn drijfveer om mensen en organisaties te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Ik help mijn klanten graag om succesvol een (digitale) transformatie door te maken, waarbij het creëren van draagvlak voor de verandering van directieniveau tot operatie mijn volle aandacht heeft.  Bij een succesvolle transformatie gaat het vooral om doen: experimenteren, snel besluiten wat werkt en wat niet en op die manier wendbaar worden als organisatie.

Ik krijg bij Supply Value de kans om mijn kennis en ervaring te delen met collega’s en met onze klanten. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor onze propositie datagedreven verbeteren, die ik samen met collega’s heb ontwikkeld. Naast mijn rol als adviseur, interim-, verander-, project-, proces- of programmamanager bij onze klanten begeleid ik ook 3 trainees bij hun leertraject en bij hun klantopdrachten. Creativiteit wordt gewaardeerd, goede ideeën worden erkend, je krijgt dan ook volop kansen om die ideeën verder uit te werken. Een omgeving waar ik veel energie in mijn werk steek maar er zeker zoveel energie uit terug krijg!

Uitgevoerde opdrachten

 

Een klant in de publieke sector wil een vernieuwd register voor beëdigd tolken en vertalers (Rbtv) waarin de kwaliteit en de kwantiteit van tolken en vertalers beter wordt geborgd. Hiertoe is opdracht gegeven om dit te realiseren. In mijn rol geef ik projectleiding voor de initiatie- en definitiefase van een vernieuwd Rbtv geef ik aansturing aan alle activiteiten om te komen tot een ontwerp en een backlog met functionaliteiten van het nieuwe register en een begroting voor de realisatie van een minimum viable product en het complete product. Verder begeleid ik product owners in hun rol, manage ik stakeholders bij de klant, bij Justitie en bij diverse leveranciers. Resultaat: PID opgeleverd en overgedragen aan projectleider voor realisatie.

Referenties Geerten

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?