Frances Gerla

Over mij

Functie
Project Management Officer

Opleiding

Bsc. Econometrics and Operations Research

Hobby’s en interesses

In mijn vrije tijd sport ik graag, zo hockey en roei ik, maar houd ik ook van hardlopen en yoga. Verder vind ik het leuk om te reizen, tekenen, puzzelen, lezen, en natuurlijk om met vrienden te zijn.

Waarom Supply Value?

Toen ik benaderd werd was ik eigenlijk erg snel enthousiast. Supply Value heeft een redelijk jong team, maar er is wel veel kennis aanwezig, besteed veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en de sfeer is er goed. Mede hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak binnen het bedrijf.

Vanaf juni 2022 ben ik werkzaam als Project Management Officer bij Supply Value. Ik ben op dit moment verantwoordelijk voor het afmaken van het onderzoek naar software tools voor Integrated Business Planning. Voor dit onderzoek zijn we onder andere bezig met het uitzoeken van welke software tools er precies zijn voor Integrated Business Planning en hoe deze aansluiten op de behoeften van gebruikers van dergelijke software. Dit mede om in de toekomst bedrijven te kunnen helpen met het implementeren van Integrated Business Planning en zo waarde toe te voegen aan hun bedrijf.

Ik ben op dit moment in de eindfase van mijn Bachelor Econometrie en Operationele Research in Tilburg en die hoop ik over een half jaar af te ronden. Hierna ga ik beginnen met de master Supply Chain Management ook aan Tilburg University.

“Ik vind het een bedrijf met veel potentie en ik wilde mede hierdoor graag onderdeel uitmaken van het team.”

Eigenlijk ben ik compleet onverwachts bij Supply Value terechtgekomen. Ik was namelijk op het moment zelf niet per se op zoek naar een baan, maar ik sprak op een avond met iemand die ik ken van mijn studentenvereniging over waarom ik een master in een andere richting dan econometrie ging doen en waarom ik dacht dat dit studietraject beter bij mij zou passen en dus ook wat ik later zoek in een baan. De dag erna benaderde hij mij met dat hij bij Supply Value werkt en dat hij vond dat veel van wat ik zei erg goed aansluit bij Supply Value.

Hierdoor ben ik in contact gekomen met Supply Value en was ik eigenlijk heel erg snel enthousiast mede door de sfeer in het bedrijf. Zo ben ik hier terecht gekomen en het bevalt tot nu toe heel erg goed. Ik vind het een bedrijf met veel potentie en ik wilde mede hierdoor graag onderdeel uitmaken van het team. Ik voelde me snel thuis en kijk er naar uit om hier nog een tijd te werken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?