Evi Mathot

Over mij

Evi Mathot Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
Bachelor Gezondheid & Maatschappij (Wageningen Universiteit & Research) en Master Transport & Supply Chain Management (Vrije Universiteit Amsterdam)

Hobby’s en interesses
Outdoor activiteiten, natuur vakanties, speciaalbiertjes

Waarom Supply Value?
Vanwege de werkzaamheden in verschillende markten en informele sfeer op kantoor

Na mijn afstuderen van de specialisatie MSc. Transport & Supply Chain Management ben ik in oktober begonnen als consultant bij Supply Value. Mijn keuze is voor Supply Value gevallen vanwege de informele sfeer en de jonge doch professionele uitstraling van het bedrijf. Daarnaast waardeer ik het enorm dat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Supply Value verzorgt training ondersteunend aan de projecten en ontwikkeling van persoonlijke competenties. Daarnaast krijgen wij de kans om ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers die zich in verschillende markten bevinden. Dit geeft het traineeship een uitdagend karakter, waarmee ik de kans krijg om mij breed te ontwikkelen en in korte tijd veel kennis op te doen.

“Dit geeft het traineeship een uitdagend karakter, waarmee ik de kans krijg om mij breed te ontwikkelen en in korte tijd veel kennis op te doen.”

Ondanks dat veel consultants doordeweeks op locatie werken is het teamgevoel erg groot bij Supply Value. Vaak bellen wij elkaar doordeweeks op voor overleg, een hulpvraag of een praatje. Ook staat iedereen open voor feedback, dit geeft mij het gevoel dat er echt naar elkaar geluisterd wordt. Op vrijdag komen we met alle consultants bij elkaar om aan de propositie van Supply Value te werken vanuit de verschillende business units. Zo werk ik met mijn business unit, Performance Management, aan een trendonderzoek om de actuele Performance Managementtrends te achterhalen.

Natuurlijk wordt er op vrijdag ook tijd gereserveerd om bij te kletsen en sluiten we vaak af met een biertje. In maart gaan we met de hele groep op skivakantie en als ik de verhalen mag geloven, wordt dit een legendarische week!

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?