Emina Halilovic

Over mij

Emina Halilovic, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
BSc Bedrijfseconomie

Msc Strategic Management

Hobby’s en interesses
Wandelen, boeken lezen en uit eten

Waarom Supply Value?
Het uitdagende traineeship, de positieve sfeer en het jonge en gedreven team

Nadat ik ben afgestudeerd van de Master Strategic Management, met een focus op Entrepreneurship, ben ik gestart als consultant bij de business unit Project & Change management. Mijn keuze is voor Supply Value gevallen vanwege de positieve sfeer en de betrokkenheid binnen de organisatie. Doordat elke vrijdag de consultants bij elkaar komen op het kantoor wordt het teamgevoel versterkt en kan er samen aan de verdere ontwikkeling van Supply Value worden gewerkt.

“Tijdens de traineeship krijg je de kans om een groot aantal opleidingen te volgen en ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers in verschillende markten.”

Waar ik verder erg enthousiast over ben is dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de traineeship krijg je namelijk de kans om een groot aantal opleidingen te volgen en ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers in verschillende markten. Ik kijk er erg naar uit om mooie en leerzame ervaringen bij Supply Value op te doen en naar de komende projecten waar ik mijzelf op professioneel en persoonlijk gebied verder kan ontwikkelen!

Naast mijn werkzaamheden bij Supply Value vind ik het leuk om in mijn vrije tijd boeken te lezen, om naar buiten te gaan en te wandelen in de bossen en om lekker te gaan uit eten!

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?