Eline Spee

Over mij

Functie
Consultant

Gestart sinds
3 september 2018

Opleiding
Business Innovation (HBO), Premaster Bedrijfskunde en Master Strategic Management

Hobby’s en interesses
Danslessen volgen, wandelen en borrelen met vrienden en familie

Waarom Supply Value?
De jonge organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staat. Plus het ambitieuze team, waar met plezier wordt gewerkt.

In september 2018 ben ik gestart als junior consultant aan het Supply Chain Management traineeship van Supply Value. Inmiddels een half jaar verder al vele uitdagingen aan mogen gaan. Zo houd ik mij bij Supply Value bezig met marketing, denk hierbij aan het begeleiden van marketing sprints, opmaken en versturen van de nieuwsbrief en het continu verbeteren van de marketingacties. Daarnaast denk en werk ik mee aan de doelstellingen van mijn business unit ‘Supply Chain Management’, bijvoorbeeld door het vastleggen en borgen van kennis of het schrijven van een blog. Ook krijg je tijd en ruimte voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Zo houden wij maandelijks met een groep trainees intervisie en heb ik de Prince2-training mogen volgen.

“Zo houden wij maandelijks met een groep trainees intervisie en heb ik de Prince2-training mogen volgen.”

Na twee maanden bij Supply Value in dienst te zijn kreeg ik mijn eerste opdracht bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant in Tilburg. Hier ben ik voor vier dagen in de week projectmedewerker bij uiteenlopende projecten van energie en klimaat tot asbestdaken. Binnen deze projecten ondersteun ik bij de projectadministratie of sluit ik aan als projectlid. Daarnaast ben ik secretaris van het portfolio-overleg en voorzitter van het projectleidersoverleg.

Kortom, ik heb het erg naar mijn zin bij Supply Value en de Omgevingsdienst. Ik word vooral uitgedaagd om continu te verbeteren, waardoor ik in korte tijd enorm veel kan leren en groeien.

Referenties Eline

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?