Elias de Haan

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding

BSc International Business (RUG) 

MSc Supply Chain Management (RUG)

Hobby’s en interesses

Koken, F1, voetbal, reizen, lezen

Waarom Supply Value?

Samen met een hele leuke en intelligente groep mensen een duurzame impact hebben op onze maatschappij, met een focus op persoonlijke ontwikkeling, kennis en werksfeer.  

Vanaf september 2022 ben ik werkzaam bij Supply Value als SC&O consultant in de FMCG & Retail industry. Na mijn bachelor International Business en mijn master Supply Chain Management vond ik het belangrijk om aan het werk te gaan bij een bedrijf wat niet te groot is en waar de focus ligt op groeien in kennis, grootte en op maatschappelijk vlak. Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Supply Value werd deze focus ook overgedragen. Bij Supply Value krijg je daar een mix van persoonlijke ontwikkeling, een ontzettend leuke groep mensen en een hele open werk sfeer bij, waardoor het voor mij een perfecte start van mijn carrière is.

Bij Supply Value krijg je daar een mix van persoonlijke ontwikkeling, een ontzettend leuke groep mensen en een hele open werk sfeer bij, waardoor het voor mij een perfecte start van mijn carrière is.

Tijdens mijn studie werd het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord handelen in de wereld echt tastbaar en werd het voor mij een cruciaal onderdeel van hoe ik iets wil bijdragen aan de wereld. Ik vind het heel mooi om te zien dat dit bij Supply Value ook zo leeft. Duurzaam handelen is integraal deel van Supply Value, wat zich heeft geuit in de B Corp certificatie in Juli 2022. Ik ben ontzettend trots dat ik voor een B Corp mag werken, hoop hier ontzettend veel te leren en natuurlijk een grote en duurzame impact te hebben op de wereld!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?