Diederik Jorissen

Over mij

Functie
Afstudeerstagiair

Opleiding
BSc. Bedrijfseconomie
MSc. Supply Chain Mangement

Hobby’s en interesses
Tennis, reizen, gitaar spelen, speciaal bier, skiën.

Waarom Supply Value?
Met de duidelijke visie, een goede werksfeer en een gedreven en jong team kan Supply Value echt impact maken op de wereld.

Per 1 september ben ik aan de slag als afstudeer stagiair bij Supply Value. Na een jaar lang de vakken te hebben gevolgd van de master Supply Chain Management aan Tilburg University, was het voor mij tijd voor een volgende uitdaging. Aangezien mijn persoonlijke interesse het meeste ligt op het duurzame inkoop proces van het supply chain process, heb ik gekozen om mijn afstudeerscriptie te schrijven voor de procurement afdeling. Mijn onderzoek zal zich richten op de optimalisatie van het inkoopproces met betrekking tot green procurement. Ik kijk uit naar een tijd waarin ik veel ga ontdekken, veel zal moeten aanpassen, maar vooral veel zal gaan leren.

“Mijn onderzoek zal zich richten op de optimalisatie van het inkoopproces met betrekking tot green procurement.”

Het jonge en ambitieuze team van Supply Value is de grootste reden dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Vanaf het moment dat ik het kantoor binnen stapte, merkte ik de goede onderliggende sfeer. Iedereen leert hier van elkaar en dat maakt dit bedrijf zo sterk. Ik kijk er naar uit om te ontdekken waarom steeds meer bedrijven voor Supply Value als externe partij kiezen. Naast het afstuderen zelf zal ik ook twee dagen per week aan de slag gaan met werken voor Supply Value zelf. Op deze manier biedt Supply Value mij de kans om mijn master succesvol af te ronden en tegelijkertijd al kennis te maken met het bedrijfsleven. Ik heb enorm veel zin in de komende vijf maanden en kijk er naar uit het bedrijf en de mensen beter te leren kennen en mijn kennis te verrijken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?