Dannyck Weststrate

Over mij

Functie
Meewerkstagiair HR en services

Opleiding
Bedrijfskunde

Hobby’s en interesses
Sporten, reizen, koken

Waarom Supply Value?
Supply Value heeft een jong en gezellig, maar ook een hardwerkend team met een van de doelen om te blijven groeien en ontwikkelen. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

Momenteel ben ik bezig met mijn derdejaars stage bij Supply Value. Ik zal mij tijdens deze stage bezighouden met onderwerpen in het werkgebied van HR. Denk bijvoorbeeld aan recruitment, vitaliteit e.d. De keuze voor Supply Value kwam vanuit een interesse in consultancy en natuurlijk HR, na deze stage hoop ik ook met zekerheid te kunnen zeggen dat dit is waar ik mee verder wil in mijn studie en de toekomst.

“Aan de hand van deze bezigheden en stage wil ik mij uiteindelijk ontwikkelen tot een allround inzetbare professional, ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Supply Value gaat lukken.”

Verder ben ik zelf vooral bezig mijzelf te ontwikkelen van een student naar een professional. Zo draag ik naast mijn studie bijvoorbeeld bij aan verschillende commissies en vind ik het interessant om naar studiemogelijkheden in het buitenland te kijken. Aan de hand van deze bezigheden en stage wil ik mij uiteindelijk ontwikkelen tot een allround inzetbare professional, ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Supply Value gaat lukken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?