Cemre Özdemir

Over mij

Functie
Recruiter

Opleiding

Leisure and Events Management

Hobby’s en interesses

Reizen is iets wat ik niet kan missen in mijn leven. Verschillende soorten culturen, gebouwen, straten en uiteraard eten houden mijn energie hoog. Verder wandel ik graag en lees ik ook diverse boeken in mijn vrije tijd.

Waarom Supply Value?

Bij Supply Value staat ontwikkeling centraal. Dit is voor mij een belangrijke norm.

Per 2 mei ben ik gestart als Recruiter bij Supply Value. Een nieuw pad die ik mag gaan bewandelen na een zoektocht naar een nieuwe uitdaging die op een lijn staat met mijn ambities en passie. Een kans om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk en mijzelf vooral te blijven ontwikkelen, dit is wat ik zie als ik kijk naar de organisatie. Tijdens het sollicitatieproces werd dit ook snel bevestigd.

“Mijn verwachting als Recruiter is het vinden van jonge, slimme, ambitieuze en doorzettende consultants die van toegevoegde waarde zullen zijn voor Supply Value.”

Mijn verwachting als Recruiter is het vinden van jonge, slimme, ambitieuze en doorzettende consultants die van toegevoegde waarde zullen zijn voor Supply Value. Hierbij wil ik niet alleen recruiten, maar ook de bedrijfstransparantie verhogen door het versterken van de social media kanalen. Ik geloof er sterk in dat transparantie en eerlijkheid zeer aantrekkelijk zijn voor werknemers en dit een middel zal zijn om de organisatie aantrekkelijker te maken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?