Bram Stevens

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
Master Bedrijfskunde

Hobby’s en interesses
Tennis, zaalvoetbal, snowboarden, fotograferen en reizen.

Waarom Supply Value?
Concrete ideeën en de verantwoordelijkheid

In november 2018 ben ik begonnen als consultant bij Supply Value, nadat ik mijn master thesis bij Supply Value heb geschreven. Vanuit mijn specialisatie Business Analysis and Modelling creëer ik inzicht en structuur in complexe problemen die meerdere oorzaken hebben en niet een beste oplossing lijken te hebben. Hiervoor maak ik gebruik van systeemdenken en tools vanuit System Dynamics. Door een model te bouwen samen met diverse stakeholders met veelal verschillende visies over de probleemsituatie ontstaan er mooie discussies die ik als facilitator in goede banen leid om overeenstemming hierin te bereiken.

“De onderwerpen waar ik een thesis over zou kunnen schrijven vanuit Supply Value spraken me erg aan.”

Aan de Radboud Universiteit heb ik Bedrijfskunde gestudeerd met als specialisatie Business Analysis and Modelling. Hiervoor heb ik een bachelor HRM gedaan op de HAN. In deze master heb ik geleerd om organisaties te analyseren vanuit de gedachte dat ze opereren in een systeem. Naast mijn studie heb ik tijdens een bestuursjaar de rol als penningmeester vervuld en heb ik diverse commissies gedaan. Ook heb ik een half jaar in Dublin gestudeerd en twee jaar als recruiter in de technische branche gewerkt naast mijn studie.

Toen Supply Value aanwezig was bij het Career event van de Radboud Universiteit merkte ik deze organisatie op waarna ik besloot ze te volgen op LinkedIn om zo op de hoogte te blijven van hun activiteiten. Supply Value bleek erg concrete ideeën te hebben over hoe een afstudeerstage eruit zou kunnen zien en de onderwerpen waar ik een thesis over zou kunnen schrijven vanuit Supply Value spraken me erg aan. Dat heeft mij direct doen besluiten te solliciteren. Het schrijven van mijn master theses beviel van beide kanten zo goed dat ik daarna ben begonnen als consultant.

Naast werk houd ik me veel bezig met sport. Van kleins af aan speel ik tennis en sinds zes jaar is daar zaalvoetbal bijgekomen. Ook snowboarden hoort in dit rijtje thuis. Als ik zelf niet aan het sporten ben, vind ik het leuk om sport te fotograferen. Verder gaat mijn camera ook mee op een van mijn reizen, wat misschien wel mijn grootste hobby is.

Uitgevoerde opdrachten

Als Programma Management Ondersteuner (PMO) ondersteun ik het MT van het programma Signalling and Control (S&C). Dit is een samenwerking met een openbaar vervoerder met als doel om het S&C beveiligings- en besturingssysteem uit te rollen op het metronet. Ik houd me bezig met procesverbeteringen intern en op het gebied van samenwerking met de leverancier van het systeem. Daarnaast ben ik secretaris van het MT en faciliteer ik allerlei workshops om de samenwerking te verbeteren.

Mijn eerste opdracht voor Supply Value betrof een opdracht op gebied van Strategische scenario’s. Bij een organisatie actief in de telecommarkt heb ik in kaart gebracht wat prestaties van eigen monteurs waren in vergelijking met concurrenten. Door kwantitatief aan te tonen dat monteurs van van deze organisatie goed scoren op afgesproken KPI’s en hierbij op kwalitatieve wijze duiding aan te geven is het inzichtelijk gemaakt dat deze organisatie toegevoegde waarde levert in deze markt. Door de verdieping op kwalitatieve wijze is het ook duidelijk hoe ze dat doen. Dit heeft tot een aantal scenario’s geleid op basis waarvan FWF haar beleid van 2019 kan bepalen.

Telefoonnummer
06 11 51 31 33

E-mailadres
b.stevens@supplyvalue.nl

LinkedIn
Bezoek Bram’s LinkedIn profiel

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?