Anne Rensen

Over mij

Functie
Meewerkstagiair Marketing

Opleiding
Bedrijfskunde

Hobby’s en interesses
Koken, winkelen, interieur en festivals bezoeken.

Waarom Supply Value?
De reden waarom ik voor Supply Value heb gekozen is omdat het een (nog) klein, maar snel groeiend bedrijf is. Mede doordat de organisatie zo snel groeit, maar ook omdat er zo veel hoogopgeleide, slimme en jonge mensen werken denk ik hier super veel te kunnen leren.

Momenteel ben ik bezig met mijn derde jaar Bedrijfskunde op de HAN in Nijmegen. De eerste 5 maanden van dit schooljaar zal ik voor het eerst kennismaken met het werkveld. Ik heb ervoor gekozen om dit bij Supply Value te komen doen. Bij mijn zoektocht naar een interessante en leerzame stage ben ik bij Supply Value terecht gekomen. De reden waarom ik voor Supply Value heb gekozen is omdat het een (nog) klein, maar snel groeiend bedrijf is. Mede doordat de organisatie zo snel groeit, maar ook omdat er zo veel hoogopgeleide, slimme en jonge mensen werken denk ik hier super veel te kunnen leren.

“Mede doordat de organisatie zo snel groeit, maar ook omdat er zo veel hoogopgeleide, slimme en jonge mensen werken denk ik hier super veel te kunnen leren.”

In de korte tijd dat ik hier aan de slag ben heb ik al veel verantwoordelijkheden gekregen en zo heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat ik deze aankomende maanden nog veel ga leren, vooral op het gebied van marketing.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?