Afien Ploeg

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
BSc Technische Bedrijfskunde, MSc Industrial Engineering and Management

Hobby’s en interesses
Hockey, reizen, snowboarden, lezen en alle soorten muziek

Waarom Supply Value?
Supply Value heeft een jong ambitieus team met als missie de wereld duurzaam te verbeteren. Hier help ik graag aan mee.

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als consultant in de business unit Digital. Voorafgaand heb ik mijn afstudeeronderzoek bij Supply Value gedaan. Hierbij heb ik door middel van een ILP model de blauwdruk van een ziekenhuis verbeterd voor meerdere afspraak en patiënt types. Tijdens deze gehele periode heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen en mocht als werknemer binnen Supply Value bijdragen aan andere interne projecten. Ik voelde mij tijdens deze periode meer een werknemer, dan een stagiaire. Iets wat ik als heel fijn heb ervaren.

“Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, een proces helemaal uit te pluizen en hier advies over te geven.”

Supply Value kenmerkt zich als een bedrijf waar je in korte tijd ontzettend veel kan leren, omdat ze jou hiervoor de ruimte geven. Verder zet Supply Value zich in voor duurzaamheid, mens en maatschappij; drie punten die ik ontzettend belangrijk vind om rekening mee te houden.

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, een proces helemaal uit te pluizen en hier advies over te geven. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik geleerd om een helicopter view te creëren, maar ook om tot de kern van een probleem te komen. Ik kijk er naar uit om dit toe te passen bij mooie klussen en mij verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als consultancy vlak.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?