Persbericht: Adviesbureau Supply Value wint voor het derde jaar op rij de FD Gazelle Award

Dit jaar is het Supply Value voor de derde keer op rij gelukt om de FD Gazelle Award te bemachtigen! Supply Value is een toonaangevend strategie advies- en implementatiebureau op het gebied van commerciële (procurement), operationele (supply chain & operations) en digitale (digital) netwerksamenwerking. Met de FD Gazelle Award 2020 behoort zij tot de snelst groeiende ondernemingen in Nederland van dit jaar.

Sinds de oprichting (2007) focust Supply Value zich op het realiseren van maximaal rendement voor haar klanten. Zij gelooft dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Supply Value wordt dan ook beoordeeld met een rapportcijfer van een 8,8 over de afgelopen vier jaar en is een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met dit behaalde resultaat behoort Supply Value tot de FD Gazellen 2020.

“Ik ben super trots op ons team dat ondanks alle “hobbels in de weg” ook dit jaar doorgaat met het maken van impact bij onze klanten” aldus Menno van Drunen (oprichter).

De FD Gazellen Award

De FD Gazellen award wordt voor de zeventiende keer uitgereikt door het Financieel Dagblad (FD). De prijs wordt toegewezen aan 772 van de ruim 2 miljoen ondernemingen in Nederland. De groei van deze hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn en die het laatste jaar winstgevend afsluiten zijn afgesloten. Supply Value wint voor de derde keer regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland). Naast omzetgroei telt ook de groei van werknemers en de winstgevendheid mee, zodat de prijs een meer gebalanceerde basis heeft.

Onafhankelijk advies en gegarandeerd resultaat
Supply Value onderscheidt zich van andere bureaus doordat zij niet gebonden is aan specifieke technologieën of methoden, daardoor kunnen we onafhankelijk adviseren. We gaan daarbij altijd voor duurzaam resultaat: drive, denken, draagvlak en doen zijn daarbij het uitgangspunt. Dit betekent meer rendement in minder tijd, geen dikke rapporten.

Over Supply Value

Supply Value is een onafhankelijk strategie advies- en implementatiebureau op het gebied commerciële (procurement), operationele (supply chain & operations) en digitale (digital) netwerksamenwerking. Wij leveren advies, interim managers en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

Wij helpen organisaties binnen de overheid, zorg, logistiek en mobiliteit met het opstellen en implementeren van strategie, slimmer samenwerken, (digitale) innovaties en kostenbesparingsprogramma’s.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Menno van Drunen via m.drunen@supplyvalue.nl of 06 – 24 51 62 44.