Persbericht: Supply Value geselecteerd als partner voor leveren ICT advies aan de Belastingdienst

Zeist, 11 oktober 2021 – Supply Value is, door de Belastingdienst, samen met een consortium van bedrijven onder leiding van Flex Value, gekozen tot voorkeursleverancier van ICT professionals. 

Supply Value zal de komende 4 jaar advies en implementatiekracht leveren op het gebied van het plannen, mogelijk maken en sturen van de informatie voorziening van de Belastingdienst. Denk hierbij aan rollen op het gebied van architectuur, informatiebeleid, innovatie management, business en data analyse, informatie beveiliging, product eigendom, scrum masters, programma- en projectmanagers, IT control en kwaliteitsmanagement.  

Andere partijen in het consortium vullen (technologie) specifieke rollen in op het gebied van bijvoorbeeld cloud computing, systeembeheer, software ontwikkeling en testen. 

Menno van Drunen, Managing Partner “Ik ben er trots op dat wij vanuit onze expertise komende jaren een bijdrage kunnen leveren aan de digitaliseringsdoelstellingen van de Belastingdienst en zo impact kunnen maken op het vereenvoudigen en vernieuwen van de dienstverlening van de Belastingdienst aan burgers, bedrijven en ketenpartners”. 

Over Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van netwerk optimalisatie. Commercieel, operationeel  en digitaal. Wij leveren onafhankelijk advies, implementatiekracht en training en vertalen strategie naar concreet resultaat.  

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. We make strategy work. 

Supply Value is gespecialiseerd in de vakgebieden procurement, supply chain, operations en digital en actief in Nederland en Duitsland binnen overheid, zorg en diverse private sectoren.  

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2016-2020). Supply Value is ISO27001, ISO9001 en B Corp gecertificeerd, onderdeel van de Financial Times 1000 en winnaar van een FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijven: 2018, 2019 én 2020! Tevens zijn wij uitgeroepen tot beste adviesbureau voor zowel procurement als supply chain management door Consultancy.nl!

Meer informatie en vragen over Supply Value:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Menno van Drunen via
m.drunen@supplyvalue.nl of 06 – 24 51 62 44.

Hieronder het volledige persbericht. 

Utrecht – Afgelopen tijd heeft FlexValue samen met haar vaste partners een bijzondere prestatie neergezet. FlexValue is geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door de Belastingdienst. In oktober 2021 zal de transitie periode van start gaan waarna achtereenvolgens de raamovereenkomst in gaat op 1 januari 2022. De totale geraamde waarde van het contract is 780 miljoen euro met een looptijd van 4 jaar.  

Het duurzame en exclusieve samenwerkingsverband waar deze aanbesteding aan gegund is, is samengesteld uit een aantal bedrijven: Flex Value, Supply Value, LindenIT, Salves, Prodicom, Lemonshark, Fullstaq, CodeBeez, Codezilla, DataWorkz, Dutchworkz, JPoint, Epic Agility, DeUXers, Groundworkz, Skyworkz en Educom/Detacom. Iedere bedrijf in dit samenwerkingsverband is specialist op een specifiek gebied. Samen behelzen ze alle expertise welke de Belastingdienst nodig heeft. Alle partijen monitoren trends in hun expertise gebied en nemen deze, daar waar interessant, op in hun dienstverlening, zodat ze mee gaan in de nieuwe en dynamische wereld. Daarnaast kennen ze de markt waarin zij actief zijn als geen ander. Het consortium speelt in op continuïteit, maar zeker ook op continu verbeteren, versimpelen en vernieuwen. Samen voorzien ze zo de Belastingdienst op een slimme manier in al haar rollen. Het samenwerkingsverband ademt mee met de behoefte van de klant, de beschikbaarheid van technologie en inspireert. 

Belastingdienst
De missie is een financieel gezond Nederland door eerlijk en zorgvuldig Belasting te heffen en te innen, toeslagen uit te keren en bij te dragen aan een financieel gezonde, concurrerende en veilige Europese Unie. De Belastingdienst IV (de ICT-organisatie bij de Belastingdienst) ondersteunt de Belastingdienst optimaal bij het uitvoeren van de bovenstaande taak door het leveren van IT-functionaliteiten bij de uitvoering van (alle) processen. Deze streeft naar een adaptieve en wendbare organisatie voor zijn medewerkers, burgers en bedrijven met duurzaam inzetbare professionele medewerkers. Om continuïteit te waarborgen en een voorspelbare en transparante organisatie te zijn. 

Trots en waardering
Nienke Schuttelaar, Directeur bij FlexValue: “Wij zijn ontzettend trots dat we vanuit FlexValue samen met het consortium deze duurzame samenwerking de Belastingdienst mogen ondersteunen bij het bereiken van de missie.” 

Ook de consortium partners spreken van trots en waardering.  

Menno van Drunen, Managing Partner bij Supply Value: “Dit consortium geeft ons de mogelijkheid om te focussen op waar we echt goed in zijn: het leveren van onafhankelijk advies en implementatiekracht op het gebied van digitalisering terwijl andere partijen de technologie specifieke rollen invullen” 

Gerbert Jan Valk, Directeur bij Linden-IT: “Voor de tweede keer op rij winnen we, in de vorm van een consortium, de aanbesteding bij de Belastingdienst. Hiermee kunnen we de komende 4 jaar de Belastingdienst voorzien van de beste IT professionals op elk gebied.” 

Meer informatie en vragen over het consortium:
FlexValue, Nienke Schuttelaar, 0627123357 / nienke@flexvalue.nl