Persbericht: Sander van der Laan per 1-1-2020 managing director Supply Value

Per 1-1-2020 vervult Sander van der Laan de rol van managing director binnen Supply Value.

Sander heeft ruim 10 jaar werkervaring in de professionele dienstverlening en heeft gewerkt voor klanten zoals KPN, PostNL, Eneco en UWV. Sander heeft daar verbeterprogramma’s uitgevoerd, leiding gegeven aan business units en nieuwe (digitale) concepten neergezet. Afgelopen jaar heeft Sander leiding gegeven aan de business units Supply Chain, Performance Management, Portfolio, Project & Change management en Digital van Supply Value.

De nieuwe functie voor Sander onderstreept de ambitie van Supply Value om blijvend een hoge klanttevredenheid te realiseren en impact te maken bij onze klanten. “Sander is als ondernemende manager de uitgelezen kandidaat om de volgende fase in onze groei te realiseren” aldus Menno van Drunen, oprichter en eigenaar van Supply Value.

Menno van Drunen, vult per 1-1-2020 de rol van statutair directeur, ambassadeur en strategisch adviseur. Daarnaast blijft Menno betrokken bij een beperkt aantal strategische projecten.

Over Supply Value
Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie-, advies- en implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain, performance en digital. Sinds haar oprichting in 2007 helpt Supply Value klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied. Supply Value onderscheidt zich door:
Gedreven professionals met passie voor hun vak en (persoonlijke) ontwikkeling.
Onafhankelijk advies gericht op het realiseren van strategische verbeteringen.
• Een uitgebreide gereedschaps- en dataset waardoor wij meer waarde realiseren in minder tijd.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,7 (2017-2019). Supply Value is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd, winnaar van een FD gazelle award 2018 en 2019, daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoort tot de 32 vitaalste bedrijven van Nederland in 2019.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op:

Sander: 06-81318513 / s.laan@supplyvalue.nl
Menno: 06 245 162 44 / m.drunen@supplyvalue.nl

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?