Persbericht: Procurement Innovation Awards 2019

Om de innovatie binnen inkooporganisaties te stimuleren, gaan wij de organisatie met het meest innovatieve inkoop project van dit jaar belonen met de Innovation Award. Heeft uw organisatie het afgelopen jaar een innovatieve inkoop gedaan? Of heeft uw inkoopafdeling op een andere manier te maken gehad met een innovatie omtrent inkoop? Dan kunt u deze organisatie of uw eigen organisatie vanaf nu aanmelden om kans te maken op de Innovation Award van 2019!

We kiezen in 3 stappen een winnaar:

1. Ben jij opdrachtgever, projectleider, teamlid of leverancier van een innovatief inkoopproject of ken je een dergelijk project geeft dat dan op via onderstaand formulier. Dat kan tot uiterlijk 15 februari 2019;
2. Na opgave zullen de projecten op onze site worden geplaatst en vragen wij de abonnees op onze nieuwsbrief om een stem uit te brengen op hun favoriete project;
3. De top 3 projecten zal zich presenteren op het procurement innovation event en een deskundige jury zal vervolgens de winnaar van de procurement innovation award 2019 bekend maken.

De winnaar wint eeuwige roem, een training van de Supply Value Academy naar keuze voor het hele projectteam, 2500,- euro aan consultancy te besteden aan het eigen team of aan een goed doel en…..dat blijft nog even een verrassing! Schrijf jouw team hieronder in en houd onze website en LinkedIn in de gaten voor updates!