Persbericht: Adviesbureau Supply Value wint wederom FD Gazelle Award

Dit jaar is het Supply Value voor de tweede keer op rij gelukt om de FD Gazelle Award te bemachtigen! Supply Value is een toonaangevend strategieadvies en implementatiebureau op het gebied van inkoop-, supply chain-, performance- en informatiemanagement. Met de FD Gazelle Award 2019 behoort zij tot de snelst groeiende ondernemingen in Nederland van 2019.

Sinds de oprichting (2007) focust Supply Value zich op het realiseren van maximaal rendement voor haar klanten. Supply Value gelooft dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Supply Value wordt dan ook beoordeeld met een rapportcijfer van een 8,8 over de afgelopen drie jaar en is een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met dit behaalde resultaat behoort Supply Value tot de FD Gazellen 2019.

“Ik ben trots op ons team dat het afgelopen jaar weer mooie resultaten heeft neergezet en wil ons team, onze klanten en onze leveranciers bedanken voor het vertrouwen, de samenwerking en de positieve impact die we samen maken. De prijs moedigt ons aan om door te gaan met ontwikkelen, verbeteren en innoveren binnen ons vak, zodat we voor onze klanten steeds meer waarde kunnen realiseren in minder tijd” aldus Menno van Drunen (algemeen directeur).

De FD Gazellen Award
De FD Gazellen award wordt voor de zestiende keer uitgereikt door het Financieel Dagblad (FD). De prijs wordt toegewezen aan 770 van de 1 miljoen ondernemingen in Nederland (FD Gazellen, 2019). De groei van deze hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn en die het laatste jaar winstgevend afsluiten zijn afgesloten. Supply Value is titelhouder in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland). Naast omzetgroei telt ook de groei van werknemers en de winstgevendheid mee, zodat de prijs een meer gebalanceerde basis heeft.

Onafhankelijk advies en gegarandeerd resultaat
Supply Value onderscheidt zich van andere bureaus doordat zij niet gebonden is aan specifieke technologieën of methoden, daardoor kunnen we echt onafhankelijk adviseren. We gaan daarbij altijd voor duurzaam resultaat: drive, denken, draagvlak en doen zijn de kernelementen van onze unieke aanpak. Dat betekent geen dikke rapporten, wel meer rendement in minder tijd.

Over Supply Value
Supply Value is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van inkoop-, supply chain-, performance- en informatiemanagement. Sinds 2007 helpen wij klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en informatiekundig gebied. Supply Value is onafhankelijk en zet haar klanten op nummer 1. Supply Value is gevestigd in Arnhem en actief bij organisaties zoals Nederlandse Spoorwegen, Schiphol, ONVZ, GVB, Allinq, FedEx en de Rijksoverheid.

Meer informatie
Wil je meer weten of van gedachte wisselen? Neem dan contact met ons op: 088-0555 999/m.vandrunen@supplyvalue.nl.

Meer weten?

Wij horen graag wat u van dit artikel vond. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact op met Supply Value via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl