Markten waar wij actief zijn

Supply Value levert advies en implementatiekracht op het gebied van procurement, supply chain, digital en performance management aan organisaties in de volgende sectoren:

(semi)Overheid

Overheden (centraal, provinciaal en lokaal) vervullen een vitale functie in ons land. Naast het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van wet en regelgeving levert de overheid cruciale diensten aan burgers, bedrijven en andere overheden en als stelselbeheerder van onze fysieke, digitale, juridische en financiële infrastructuur vervult de overheid een belangrijke rol in onze maatschappij.

Logistieke dienstverlening en mobiliteit

De logistieke dienstverlening veranderd. Van gesloten ketens gaan we steeds meer naar open netwerken. Open netwerken waar 4th party logistics providers de regie voeren over wie wanneer wat van waar naar waar transporteerd. Consumenten verwachten dat wat zij vandaag bestellen morgen in huis is en willen dat real time kunnen volgen. Daarnaast is het vanuit efficiency en milieu belang steeds belangrijker om de reisafstand van pakketjes te verkorten, dat kan alleen als we slim data delen in het logistieke netwerk van morgen.

Zorg

De Nederlandse zorgmarkt ontwikkelt zich in hoog tempo en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. De gezondheidszorg is de grootste kostenpost in ons land met bijna 75 miljard euro. De druk om de zorg doelmatig te organiseren, zodat deze betaalbaar blijft, neemt dan ook toe. Supply Value helpt zorginstellingen, verzekeraars en -aanbieders bij de complexe vraagstukken waar zij mee worstelen.

High tech en industrie

Steeds vaker worden bedrijven geconfronteerd met digitalisering zoals Internet of Things (IoT), cloud computing en data-integratie. Ook komt het begrip Industrie 4.0 regelmatig om de hoek. Dit is de benaming voor de volgende revolutie in de industrialisatie die stelt dat de manier van produceren drastisch gaat veranderen doordat fabrieksmachines en -processen zelfstandig communiceren via de cloud. Maar hoe kijken hightech bedrijven tegen deze ontwikkelingen aan en wat doen ze eraan?

Fast Moving consumer goods en retail

Consumenten hebben steeds hogere verwachtingen van uw producten. Het gaat al lang niet meer alleen over de functionaliteit. Consumenten verwachten een belevenis in plaats van een product. Een belevenis die ze gemakkelijk kunnen kopen, die instant geleverd wordt en die ook nog eens goed is voor de gezondheid, de maatschappij en het milieu.

Bent u actief in een andere sector of branche en wilt u profiteren van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. De meeste van onze diensten zijn niet gebonden aan een specifieke branche en een kritische blik van iemand buiten uw branche kan ook zeer waardevol zijn.