Lancering proeftuin Supply Value

Op 14 november werd bij de Rijksoverheid de proeftuin social return van Supply Value gelanceerd! Deze proeftuin is in het kader van de raamovereenkomst Inkoopadvies van Supply Value met de Rijksoverheid. Deze proeftuin is onderdeel van de drieledige social return aanpak van Supply Value.

Supply Value is van oktober tot en met december 2017 betrokken geweest bij een opleidingsmodule voor statushouders in Rotterdam. De statushouders hebben wekelijks training gekregen op het gebied van IT. Door de statushouders mee te nemen in de beginselen van het IT-vak, zijn ze beter voorbereid om later door te stromen naar het beroepsonderwijs.

Daarnaast heeft Supply Value in januari 2018 een inkoopscan bij Cambio (restaurant in een wooncentrum in Doesburg) afgerond. Er is een voorstel opgeleverd met maatregelen die Cambio kan doorvoeren om het verlies van haar keuken voor het komende jaar te verkleinen. Dit voorstel heeft Cambio gepresenteerd aan de wethouder van de gemeente Doesburg met als uitkomst dat voorgestelde maatregelen doorgevoerd worden.

Wil je op de hoogte blijven van de social return aanpak van Supply Value? Meld je dan onder aan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief.