Spend analyse as a service dashboard

Als inkooporganisatie of -afdeling wilt u graag inzicht in uw data. Wat is uw totale spend? Hoe is deze verdeeld over de leveranciers? Welke contracten lopen bijna af? Wij maken deze data samen met u inzichtelijk in een PowerBI dashboard, zodat u op ieder gewenst moment het juiste besluit kan nemen.

Wie zijn wij?
Supply Value is een onafhankelijk strategie advies- en implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain, digital, performance en project & change management. Wij leveren advies, interim managers en training en vertalen uw strategie naar concreet en duurzaam resultaat. Onze strategie is om te zorgen voor optimale ketensamenwerking, zodat u en uw ketenpartners meerwaarde creëren tegen zo laag mogelijke kosten en risico. Bovendien zijn wij er van overtuigd dat het leveren van duurzame resultaten zal leiden tot groei van onze klanten, medewerkers en partners en daarmee een gezonde groei van Supply Value als onderneming.

Wat is een spend analyse as a service dashboard?
Met spend analyse as a service dashboard zorgen wij dat uw spend-, contract- en leveranciersdata in één overzichtelijk dashboard staat en voldoet aan uw eisen en wensen. Bent u benieuwd wat wij daarvoor nodig hebben en wat het u oplevert? Bekijk dan ons volledige aanbod in onze brochure.

Download

Download hier onze brochure ‘spend analyse as a service dashboard’

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?