E-procurement 2020

Uw inkoopprocessen automatiseren? Een business case maken voor e-procurement of een inkoop systeem voor uw organisatie selecteren en implementeren? Lees het”E-procurement 2020″ rapport en verkrijg inzicht in wat er komt kijken bij de automatisering van uw tactische en operationele inkoopprocessen.

E-procurement trends en marktonderzoek 2016

In dit rapport delen wij de kennis die wij afgelopen jaren opdeden bij de implementatie van E-procurement, geven wij u inzicht in trends en ontwikkelingen en geven wij u een overzicht van de functionaliteit van de belangrijkste e-procurement oplossingen op de Nederlandse markt.

Inhoudsopgave E-procurement 2020

In het rapport komen de volgende zaken aan de orde

  • Implementatie proces
  • Opstellen Business Case
  • Ervaringen van e-Procurement implementatie
  • Trends in e-Procurement

Daarnaast is in het rapport een actueel overzicht opgenomen van de E-procurement systemen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn en de functionaliteit die per oplossing beschikbaar is.

Gratis en onafhankelijk inzicht in de markt van inkoopsoftware

De voordelen van het e-Procurement 2020 rapport zijn groot. Wij bieden:

  • Echt onafhankelijke inzicht in de Nederlandse markt voor e-Procurement systemen
  • Makkelijke tips en tricks voor implementatie van e-Procurement systemen
  • Zeer uitgebreid overzicht van de beschikbare functionaliteiten per oplossing
  • Inzicht in de meest waarschijnlijke trends op e-Procurement gebied
  • Volledig gratis beschikbaar voor u

Onze E-procurement expertise

Supply Value heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opstellen van business cases, het selecteren (onder andere op basis van best value procurement) en implementeren van E-procurement oplossingen. Wij zijn 100% onafhankelijk van de leveranciers van e-procurement software en stellen onze expertise graag beschikbaar voor organisaties die overwegen om waarde te creëren door het implementeren van een e-procurement oplossing. Of dat nu gaat over een losse module of een complete “source 2 contract” en/of “purchase 2 pay” wij helpen u graag met het oplossen van uw verbetervraagstuk.

Bestellen

Klik op onderstaande links om het rapport te bestellen. U kunt kiezen uit een digitale of papieren versie.

Levert u e-procurement software en staat uw pakket er in deze editie (nog) niet bij? Registreer u dan via onderstaand formulier en wij nemen  contact met u op.

Mocht u delen uit dit boek willen her-publiceren of verspreiden via eigen kanalen of websites neemt u dan contact op met office@supplyvalue.nl of ga naar de contact pagina.