Supply Value E-procurement Market Research Report 2020

Een inkoop systeem voor uw organisatie selecteren en implementeren? Lees ”Supply Value e-Procurement Market Research Report 2020″ en verkrijg inzicht in actuele informatie over e-Procurement systemen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.

In 2016 hebben wij een uitgebreid ‘E-procurement Trends & Market Study’ rapport gepubliceerd. Onderwerpen zoals implementatie proces, opstellen business case, ervaringen van e-Procurement implementatie en trends in e-Procurement kwamen toen aan bod. Met ons nieuwe ‘Supply Value E-Procurement Market Research Report 2020’ hebben we de focus gelegd op de functionaliteiten van de e-Procurement systemen en informatie over de leveranciers op de Nederlandse markt.  Naast het actualiseren van de gegevens hebben we de informatie uitgebreid zodat ons nieuwe rapport meer functionaliteiten omvat die per oplossing beschikbaar zijn.

In de onderstaande tabel ziet u een overzicht van de e-Procurement leveranciers die hebben deelgenomen aan ons onderzoek en welke fase van het inkoopproces zij afdekken met hun e-Procurement software.

Klik in ons rapport op de naam van de e-Procurement leverancier om doorverwezen te worden naar de juiste pagina.

Gratis en onafhankelijk inzicht in de markt van inkoopsoftware

Wij bieden:

  • Onafhankelijke inzicht in de Nederlandse markt voor e-Procurement systemen
  • Zeer uitgebreid overzicht van de beschikbare functionaliteiten per oplossing
  • Inzicht in de meest waarschijnlijke trends op e-Procurement gebied
  • Volledig gratis beschikbaar voor u

Onze E-procurement expertise

Supply Value heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opstellen van business cases, het selecteren (onder andere op basis van best value procurement) en implementeren van e-Procurement oplossingen. Wij zijn 100% onafhankelijk van de leveranciers van e-Procurement software en stellen onze expertise graag beschikbaar voor organisaties die overwegen om waarde te creëren door het implementeren van een e-Procurement oplossing. Of dat nu gaat over een losse module of een complete “source 2 contract” en/of “purchase 2 pay” wij helpen u graag met het oplossen van uw verbetervraagstuk.

Bestellen

Klik op onderstaande link om het rapport gratis te downloaden.

Levert u e-procurement software en staat uw pakket er in deze editie (nog) niet bij? Registreer u dan via onderstaand formulier en wij nemen  contact met u op.

Mocht u delen uit dit boek willen her-publiceren of verspreiden via eigen kanalen of websites neemt u dan contact op met office@supplyvalue.nl of ga naar de contact pagina.