Doe mee aan het IT Trendsonderzoek 2020

Ook dit jaar voeren wij weer het IT Trendsonderzoek uit. Hierin onderzoeken wij onder professionals werkzaam in of met IT in Nederland wat zij verwachten dat de IT Trends zijn voor 2020. We brengen niet alleen in kaart welke trends dit zijn, maar ook welke toepassingen relevant zijn binnen I(C)T en wat de impact is op de business. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van informatiemanagement en -technologie professionals bij het stellen van prioriteiten en bepalen van de juiste focus.

Bent u benieuwd naar de IT Trends van 2020? Neem dan deel aan ons IT Trendsonderzoek en ontvang kosteloos het onderzoeksrapport. Bovendien maakt u kans op een opleidingsbudget van €2.000,-. Dit opleidingsbudget is te besteden op alle Virtual Classroom die Global Knowledge zelf in Nederland aanbiedt.

IT Trendsonderzoek 2019

Vorig jaar was data science de belangrijkste IT Trend van het jaar, gevolgd door cyber- en data security en artificial intelligence. Data science werd door meer dan 50% van de respondenten met veel tot zeer veel prioriteit opgepakt in 2019. In 2012 bestempelde de Harvard Business Review de data scientist al als het meest sexy beroep van de 21e eeuw, maar de data scientist heeft nog een flinke uitdaging om een brug te vormen tussen data science en automatisering om het juiste niveau van analyses te kunnen doen. De grootste uitdaging waar data scientists nu voor staan, is dat data steeds heterogener wordt en dat er steeds complexere methoden nodig zijn om analyses automatisch en zelfvoorzienend te kunnen laten zijn.

Bent u benieuwd naar alle resultaten van vorig jaar? Download dan hieronder het IT Trends rapport 2019.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het IT Trendsonderzoek kunt u contact opnemen met Jurriaan Vogel, consultant bij Supply Value, op j.vogel@supplyvalue.nl of 06 11 28 54 66.