IT trendonderzoek 2019: doe mee en maak kans op een gratis inhouse-blockchainworkshop!

Sinds 2010 doet Supply Value al jaarlijks onderzoek naar de nieuwste trends op het gebied van inkoop. Vanaf dit jaar komt daar een nieuw onderzoek bij: het IT trendonderzoek 2019. Hier onderzoeken wij welke trends er zijn op het gebied van informatietechnologie en met name hoe u als professioneel hierop inspeelt. Door mee te doen aan dit onderzoek kunt u er achter komen hoe uw houding is ten opzichte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast geven wij in het rapport, dat begin 2019 zal verschijnen, concrete aanbevelingen over de mogelijkheden van deze trends.

Wilt u weten wat de belangrijkste IT trends zijn voor 2019? Bent u nieuwsgierig of u en uw organisatie voorlopers zijn op het gebied van nieuwe IT-ontwikkelingen? Vul dan onze enquête in!

Onder de deelnemers aan het onderzoek verloten wij een gratis inhouse-blockchainworkshop van onze blockchain expert Jurriaan Vogel! Als deelnemer aan het onderzoek ontvangt u uiteraard ook kosteloos het gehele eindrapport met daarin gerichte aanbevelingen. Het invullen van de enquête zal maximaal 10 minuten in beslag nemen.

Voor meer informatie over dit onderzoek kunt u contact opnemen met Jesper Slaats via j.slaats@supplyvalue.nl.