Doe mee aan ons Inkooptrends Onderzoek 2021

Dit jaar voert Supply Value al weer voor de negende keer het jaarlijkse inkooptrends onderzoek uit. Het inkooptrends 2021 onderzoek zorgt dat u als (inkoop)professional op de hoogte bent van de belangrijkste trends- en prioriteiten op het gebied van inkoop. Met de resultaten hopen wij inkoopprofessionals te inspireren voor het komende jaar en te helpen met het vaststellen van prioriteiten binnen de inkoopfunctie voor 2021.

Wilt u weten wat de inkooptrends van 2021 zijn? Nieuwsgierig hoe uw organisatie presteert ten opzichte van branchegenoten? En bent u benieuwd naar concrete aanbevelingen waar u in de praktijk mee aan de slag kunt? Doe dan mee met onze enquête! Invullen duurt 5 tot 10 minuten. Als dank ontvangt u gratis het gehele onderzoeksrapport.

Onder alle deelnemers verloten wij een gratis training uit onze Academy. Mocht u de training winnen, dan kijken wij samen met u welke training het beste bij uw behoefte past.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het Inkooptrends Onderzoek kunt u contact opnemen met Gert van Beek, managing consultant bij Supply Value, via g.vanbeek@supplyvalue.nl of 06 29 58 56 17.