Inkooptrends 2018: vul nu de enquête in!

, ,

Het is weer tijd voor het jaarlijkse Inkooptrends onderzoek van Supply Value. Het inkooptrends 2018 onderzoek zorgt dat je als (inkoop)professional op de hoogte bent van de belangrijkste trends- en prioriteiten op het gebied van inkoop. In het rapport, dat in december verschijnt, geeft Supply Value tevens een aantal concrete aanbevelingen die je kan gebruiken om in de praktijk met de trends aan de slag te gaan. 

Wil je weten wat de belangrijkste inkooptrends voor 2018 zijn? Ga je aan de slag met een aantal inkooponderwerpen in 2018, maar weet je nog niet hoe? Vul dan nu de enquête in: http://supplyvalue.limequery.com/851411. Invullen duurt ongeveer 5 minuten. In december ontvang je kosteloos het eindrapport.

Dit jaar wordt de enquête internationaal verspreid door onder andere IFPSM (International Federation of Purchasing and Supply Management), NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) en VIB (Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek – België). We zien jouw deelname ook graag tegemoet!