Inkoopprofessionalisering

Heeft uw organisatie haar inkoopprocessen optimaal vormgegeven? Is het inkoopproces snel en lean ingericht? Is uw organisatie tevreden over de uitvoering van het inkoopproces? En wordt het inkoopproces effectief ondersteund door E-procurement tools? Dit zijn vragen die u zich moet afvragen om te kijken of er mogelijkheden zijn om uw inkoopproces verder te verbeteren.

Ondersteuning bij uw inkoopprofessionalisering

Als specialist op het gebied van inkoop- en contractmanagement adviseert en ondersteunt Supply Value bij inkoopprofessionalisering. Supply Value helpt organisaties niet alleen met het vinden van verbeterpotentieel, maar ook met het implementeren van de oplossing. Hierbij combineren wij onze kennis en ervaring van inkoopprocessen, verandermanagement en E-Procurement om uw inkoopproces te optimaliseren.

Onze aanpak

Supply Value bepaalt gezamenlijk met u wat u wilt bereiken en hoe u ervoor kunt zorgen dat u risico’s en kosten kunt reduceren en meerwaarde kunt creëren. Hierbij vinden we het belangrijk dat uw inkoopdoelen in lijn zijn met uw organisatiestrategie.

Supply Value heeft een standaardaanpak ontwikkeld die bestaat uit de volgende stappen:

  • Analyseer de situatie en stel complicaties vast;
  • Ontwikkel een visie;
  • Ontwerp de oplossing;
  • Implementeer de oplossing;
  • Verbeter continu.

Afhankelijk van uw behoeften kan Supply Value uw organisatie helpen door het geven van advies, begeleiden van de uitvoering, opleiden van uw medewerkers of het uitvoeren van het gehele traject.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.