Inkooptrendsonderzoek 2022

Dit jaar voert Supply Value het jaarlijkse inkooptrendsonderzoek voor de tiende keer uit! Met dit onderzoek naar de inkooptrends voor 2022 houden we jou als inkoopprofessional op de hoogte van de belangrijkste prioriteiten in het vakgebied inkoop. Met de resultaten hopen wij je te inspireren voor het aankomende jaar en te helpen met het vaststellen van jouw prioriteiten binnen je inkoopafdeling. 

Wil je weten wat de inkooptrends van 2022 zijn?  Ben je nieuwsgierig hoe jouw organisatie presteert ten opzichte van branchegenoten?  En ben je benieuwd hoe je branchegenoten terugkijken op het vakgebied en naar welke toekomstige ontwikkelingen zij uitkijken?  

Doe dan mee met onze enquête. Invullen duurt ongeveer 8 minuten. Als dank kun je gratis het gehele onderzoeksrapport ontvangen. 

Om deze tiende editie te vieren verloten wij dit jaar maar liefst drie keer een gratis training van onze Supply Value Academy (t.w.v. € 599,-) onder de deelnemers van deze enquête! Mocht je een training winnen, dan kijken wij samen met jou welke training het beste bij jouw behoefte past.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het inkooptrendsonderzoek kun je contact opnemen met Else Edwards, consultant bij Supply Value, op e.edwards@supplyvalue.nl of +31 6 83 86 18 66