Informatiemanager

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren consultant en voel jij je helemaal thuis in het inrichten of optimaliseren van de juiste informatievoorziening? Wil jij al jouw kennis en ervaring inzetten om als informatiemanager verschillende organisaties vooruit te brengen? Heb je kennis en ervaring met coachen van teamleden en ben je in staat om zelfstandig opdrachten te vinden en samen met het team proposities te ontwikkelen? Reageer nu en maak kennis met Supply Value! 

Jouw positie in de organisatie

Samen met zo’n 10 collega’s ben jij onderdeel van de business unit Digital die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Doordat onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in de zorg, logistieke dienstverlening, FMCG, hightech en de (rijks)overheid, heb je de mogelijkheid om de corporate wereld te combineren met onze eigen informele en ambitieuze cultuur. 

Naast impact bij onze klanten, die ons gemiddeld over de afgelopen 3 jaar beoordelen met een 8,7, lever jij ook een significante bijdrage aan de ontwikkeling van de digital proposities en het team. Onze medewerkers en partners zijn de basis voor ons succes. Als zij groeien, groeit Supply Value als onderneming. 

Wij delen als team de onderstaande kernwaarden: 

Vrijheid - Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk. 

Vertrouwen– Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer. 

Verantwoordelijkheid - Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust. 

Fun - Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met leuke mensen aan gave opdrachten en delen onze kennis. 

Herken jij je in deze waarden en wil jij met de beste mensen, data, tools en netwerk impact maken bij onze klanten dan is deze vacature er voor jou! 

Functievereisten

Belangrijkste taken

Als informatiemanager ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van het informatiebeleid, de informatiebeveiliging en de informatiebeheerstrategie. Je slaat de brug tussen twee werelden: business en IT. Het vertalen van de informatiebehoeften vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie in informatievoorziening staat hierbij centraal. Je werkt op zowel strategisch als tactisch niveau en zorgt ervoor dat nieuwe technische of organisatorische ontwikkelingen aansluiten op doelstellingen voor de lange termijn.  

Verder kunnen verantwoordelijkheden zijn: het aansturen van leveranciers en ICT-teams, het afstemmen van mogelijkheden met ICT en financiën, het adviseren van het MT, het ontwerpen van informatiebeleid, het beheer en onderhoud van de informatiearchitectuur en het begeleiden van projecten. Jij als professional wordt hierbij ondersteund door onze kennis en tools. Daarnaast draag je bij aan de groei van Supply Value door (verkoop)kansen te realiseren, te publiceren in vakbladen, evenementen te organiseren en je kennis en ervaring te delen. Hierbij coach je jouw collega’s in hun ontwikkeling. 

Eén dag per week* kom je met de collega’s van jouw business unit naar kantoor en werk je gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling van Supply Value. Je hebt overleg met jouw business unit over bijvoorbeeld de inzet en ontwikkeling van de propositie. Verder lever je jouw bijdrage aan de groei van Supply Value door je expertise in te zetten bij één van de kernprocessen. Denk bijvoorbeeld aan CSR, marketing, sales of innovatie. 

Wat neem je mee? 

Je bent een echte consultant (drie tot zes jaar ervaring) met een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau. Je krijgt energie van werken in verschillende projecten en teams en bent continu op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en bent gedreven om maximale impact te maken. Je hebt sterke sociale en commerciële vaardigheden, waarmee je zowel je team als de klant goed mee kunt nemen in je verhaal. Je beschikt over een uitgebreid netwerk en weet hoe je die kunt inzetten om nieuwe kansen te creëren. Verder heb je: 

 • Werkervaring in de zorg, FMCG, overheid en/of supply chain gerelateerde processen;  
 • Een projectmanagementcertificering (Prince2, Agile, Scrum);  
 • Aantoonbare kennis van methoden op het gebied van procesgericht werken (ITIL, ASL, BISL);  
 • Het liefst ook een Lean Six Sigma Green Belt certificaat (of vergelijkbaar, Black Belt = pré);  
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. 
 Wat wij je bieden
 • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd op basis van marktconforme voorwaarden, zowel primair als secundair. Wij investeren namelijk graag in onze medewerkers en we geloven in lange relaties. Dit uit zich in een medewerkerstevredenheid van een 8,2 over de afgelopen drie jaar. 
 • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Samen met je business unit werk je aan de verdere groei van Supply Value op ons kantoor in Zeist. 
 • Ontwikkeling staat centraal binnen Supply Value. Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom moedigen wij het volgen van opleidingen en stellen wij ons flexibel op, zo bepaal je met jouw manager welke trainingen en opleidingen het beste passen bij de groei die jij voor ogen hebt. 
 • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. Je krijgt van ons een NS-Business Card, waarmee je ook in je vrije tijd mag reizen. Heb je voor je functie echt een auto nodig? Dan regelen we een leaseauto voor je. 
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Daarom zijn wij aangesloten bij Bedrijfsfitness, waardoor je korting en een bijdrage vanuit Supply Value ontvangt op je sport abonnement. 
 • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, hebben we een jaarlijks bedrijfsuitje, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend! 
 • De mogelijkheid om 36 uur per week te werken, afhankelijk van wat het beste past bij jouw situatie. 
 • Inzet moet beloond worden, daarom hebben wij een mooie bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen een belangrijk onderdeel van de bonusregeling. 

Contact  

Beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Dit kan door contact op te nemen met Mike Reijnen via 06-10684509. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande link of je (anonieme) cv en motivatie te sturen hier. Wij nemen dan contact met je op. 

*Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM

Over Supply Value

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie advies en -implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain & operations en digital. Sinds haar oprichting in 2007 helpt Supply Value klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied. Supply Value onderscheid zich door:

 • Gedreven professionals met passie voor hun vak en (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Onafhankelijk advies gericht op het realiseren van strategische verbeteringen.
 • Een uitgebreide gereedschap- en data set waardoor wij meer waarde realiseren in minder tijd.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2018-2020). Supply Value is ISO9001 gecertificeerd, winnaar van een FD gazelle award 2018, 2019 en 2020, daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoorde tot de 32 vitaalste bedrijven van Nederland in 2019.

Wij delen de onderstaande kernwaarden:

 • Vrijheid - Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.
 • Vertrouwen - Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.
 • Verantwoordelijkheid - Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.
 • Fun - Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met leuke mensen aan gave opdrachten en delen onze kennis.

Herken jij je in deze waarden en wil jij met de beste mensen, data, tools en netwerk impact maken bij onze klanten dan is deze vacature er voor jou!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?